Review Jongverzekerd

Varamedia is een betrokken bedrijf waar een hoop energie in zit  

“Delivering leads, driving growth.” De slogan van Varamedia zegt meteen wat we doen en waar we goed in zijn. Voor Wouter Tijhaar uit Apeldoorn, die ons vond via Google, was dat nét wat hij zocht. In een eerste fase ontwikkelden we een aantrekkelijke website voor Jongverzekerd.nl. Vandaag adverteren we ook op Facebook, om zo potentiële klanten voor zijn onderneming te genereren.

Lees meer

Bij Jongverzekerd.nl kunnen jonge bestuurders én hun ouders een betaalbare autoverzekering afsluiten. Zaakvoerder Wouter Tijhaar bekijkt hoeveel bestuurders kunnen besparen, en biedt een voordelig verzekeringspakket aan voor beide partijen. 

Met Hollandse schwung vertelde Wouter meer over de samenwerking met Varamedia én de zichtbare resultaten.

Jongverzekerd

“Alles verloopt precies naar wens!”

Wouter: “In eerste instantie koos ik voor Varamedia, omdat ik zag dat ze een connectie hebben met Jongverzekerd België. Die beslissing bleek een goede keuze te zijn. De samenwerking met Varamedia kan ik omschrijven als prettig. De medewerkers zijn betrokken en komen hun afspraken na. Bovendien heb ik écht het gevoel dat ze alles in het werk stellen om campagnes te laten slagen. Die energie, daar hou ik van.”

Jongverzekerd

Varamedia bouwde een aantrekkelijke website voor Jongverzekerd.nl. “Het resultaat mag gezien worden”, aldus Wouter.

“Ik merk nu al een verschil: de leads lopen vlotjes binnen”

Wouter: “Varamedia genereert nog maar een kleine maand leads voor Jongverzekerd.nl en dat lukt goed. Ze stromen erg vlot binnen. Tot nu toe kan ik dus wel stellen dat ik tevreden ben met het resultaat. De bal ligt nu in mijn kamp, ik moet de potentiële klanten opbellen om te kijken of het de ‘juiste’ zijn.”

Wouter: “Of ik Varamedia zou aanraden? Ja hoor! Het was in het begin even afstemmen om de website precies te krijgen zoals ik het voor ogen had. Dat had vooral te maken met de geschreven teksten. Jullie zijn een bedrijf uit België en ik wou de teksten zo ‘Nederlands’ mogelijk doen aanvoelen. Over de leadgeneratie kan ik verder weinig uitspraken doen, omdat het nog maar pril is. Eén ding is zeker: al meteen genereert Varamedia potentiële klanten en dat is natuurlijk erg positief! Een samenwerking over de landsgrenzen heen, het kan!”

Ook zin om met jouw bedrijf op plaats #1 te komen in Google Search?

Bekijk hier onze manier van werken en neem contact op voor een gratis consultatieronde!

0 of 1000

Statistieken

Customers served! 0 + Medewerkers
Customers served! 0 + Tevreden klanten
Customers served! 0 + SEO-artikels per maand

Wat klanten over ons zeggen

Aanrader van formaat.

"Samenwerken met Jeroen is samenwerken met een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken. Wat ons betreft ... een aanrader van formaat."

Chris Cotteleer

CEO ProfitX2.com

"

Zeer tevreden!

"Zeer tevreden van Varamedia voor zowel het dagdagelijks beheer en hosting van de website, maar ook voor advies en de SEO-campagne. Wij hebben een forse toename mogen waarnemen in zowel bezoekers als het aantal leads! Tevreden klant."

Yannick Kuylen

Dinac

"

Doet wat het belooft.

"Varamedia doet simpelweg wat het belooft. Op korte termijn werden voor ons bedrijf waardevolle leads gecreëerd waar we echt mee aan de slag kunnen! Een echt no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan! Eindelijk een team waarop je kan bouwen. Bedankt Varamedia!"

Cedric Pante

BuildInc

"

Categorie: