Review Dinac

We krijgen véél meer online leads binnen!

Wat als je niet op dezelfde lijn ligt met je websitebouwer? Dan ga je op zoek naar een nieuwe partner! Dat is precies hoe Dinac bij ons terechtkwam. Varamedia sprong in de bres voor het carrosseriebedrijf en stak de website in een nieuw jasje. Ook de SEO-strategie van Dinac nam Varamedia stevig onder handen.

Lees meer

Dinac uit Deurne is gespecialiseerd in carrosserie en herstelt elke vorm van schade aan elk type auto. Het bedrijf werkt samen met verzekeraars en handelt de administratie af voor de klant. Dinac is een echt familiebedrijf: broers Yannick en Nicklas staan samen met moeder Anita aan het roer.

Yannick (rechts op de foto) stond open voor een gesprek en deelde met plezier zijn ervaring over de samenwerking met Varamedia.

Dinac

Familiebedrijf Dinac vond in Varamedia dé partner in webdesign en SEO

“Het is drukker bij Dinac dankzij onze vernieuwde website”

Yannick: “Het contact met de eerste webdesigner van Dinac verliep niet zo vlot. We wilden graag vernieuwen en de website een moderne look geven, maar we kregen die persoon niet mee in ons verhaal. Er zat niets anders op dan een zoektocht op poten zetten naar een nieuwe webdesigner. Wie kon onze wens vervullen? Dat bleek uiteindelijk Varamedia te zijn! Jeroen kon ons zeer snel helpen: in stroomversnelling stond onze nieuwe website online. Die website was bovendien ook mobile responsive, een grote troef uiteraard in een wereld waarin smartphones overheersen!”

Dinac

Yannick van Dinac: “Varamedia updatete onze website zonder daar extreme bedragen voor aan te rekenen.”

“Ik ben erg tevreden, de website is volledig mijn goesting!"

Yannick: “Het contact met Jeroen en de andere collega’s verliep zeer vlot. Als we aanpassingen vroegen om de website te verbeteren, werden die altijd zo snel mogelijk uitgevoerd.”

“Bovendien krijg je bij Varamedia waar voor je geld, dat is ook heel belangrijk natuurlijk. Ik ben ervan overtuigd dat jullie expertise zéér waardevol is: jullie zijn goed in wat jullie doen.”

Yannick: “Jullie slaagden erin om mijn ‘slechte ervaring’ om te buigen naar een goede ervaring! Mensen vinden onze website, klikken door en ondernemen actie in de vorm van een e-mail of telefoontje. Dat is precies de bedoeling van onze samenwerking met Varamedia. Ik ben dus een tevreden man.”

Ook zin om met jouw bedrijf op plaats #1 te komen in Google Search?

Bekijk hier onze manier van werken en neem contact op voor een gratis consultatieronde!

0 of 1000

Statistieken

Customers served! 0 + Medewerkers
Customers served! 0 + Tevreden klanten
Customers served! 0 + SEO-artikels per maand

Wat klanten over ons zeggen

Aanrader van formaat.

"Samenwerken met Jeroen is samenwerken met een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken. Wat ons betreft ... een aanrader van formaat."

Chris Cotteleer

CEO ProfitX2.com

"

Zeer tevreden!

"Zeer tevreden van Varamedia voor zowel het dagdagelijks beheer en hosting van de website, maar ook voor advies en de SEO-campagne. Wij hebben een forse toename mogen waarnemen in zowel bezoekers als het aantal leads! Tevreden klant."

Yannick Kuylen

Dinac

"

Doet wat het belooft.

"Varamedia doet simpelweg wat het belooft. Op korte termijn werden voor ons bedrijf waardevolle leads gecreëerd waar we echt mee aan de slag kunnen! Een echt no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan! Eindelijk een team waarop je kan bouwen. Bedankt Varamedia!"

Cedric Pante

BuildInc

"