Review Bouwkampioen

"Voor sommige producten is de verkoop op één jaar tijd zelfs verdubbeld."

Als online webshop die gespecialiseerd is in professionele bouwmaterialen, was het voor Bouwkampioen niet altijd even makkelijk om goed te scoren in Google. Er zijn namelijk tal van andere webshops die gelijkaardige producten verkopen en bovendien is het niet altijd even eenvoudig om in te schatten op welke zoekwoorden er moet gefocust worden. Daarom werd de hulp van Varamedia ingeroepen. Met onze expertise brachten we Bouwkampioen voor tal van belangrijke keywords naar plaats 1 in Google Search!

Lees meer

Diensten:

Marketing en SEO strategy

Link Building

“Voor sommige producten is de verkoop op één jaar tijd zelfs verdubbeld.”

Volgens zaakvoerder Olivier Leus is het aantal leads sinds de samenwerking met Varamedia sterk gestegen: “Voor de artikelen waar we ons op gefocust hebben bij de keyword research, is de verkoop sterk toegenomen. Het is dan ook een wereld van verschil wanneer je plots naar de tweede pagina stijgt, of zelfs naar de eerste plaats met een belangrijk zoekwoord. We zien dat de verkoop voor alle zoekwoorden waarop Varamedia zich toegelegd heeft, nu in stijgende lijn gaat. Voor sommige producten is de verkoop op één jaar tijd zelfs verdubbeld.

Bouwkampioen

“Dankzij de vlotte communicatie kunnen ook wij efficiënter werken, zonder veel kostbare tijd te verliezen.”

Ook de samenwerking met Varamedia verliep steeds erg vlot, volgens de zaakvoerder: “Gedurende het hele project heb ik altijd een zeer persoonlijk en los contact gehad met Jeroen. Bij vragen was hij steeds snel bereikbaar, wat ik ten zeerste apprecieer. Daardoor wordt het makkelijker om bepaalde zaken op te volgen en verder uit te bouwen, zonder dat je steeds langs andere tussenpersonen moet passeren. Dankzij de vlotte communicatie kunnen ook wij efficiënter werken, zonder veel kostbare tijd te verliezen.”

Bouwkampioen case

“Eén van de voornaamste expertises van Varamedia is dat er niet alleen geluisterd wordt naar de klant, maar dat er ook vanuit het team zelf suggesties komen.”

Olivier Leus: “Eén van de voornaamste expertises van Varamedia is dat er niet alleen geluisterd wordt naar de klant, maar dat er ook vanuit het team zelf suggesties komen. En dat groeit ook na verloop van tijd: naarmate het team meer en meer bijleert over onze sector, merk je dat ze zelf op nieuwe ideeën komen om onze site nog beter te optimaliseren. Het feit dat er zo proactief wordt meegewerkt, getuigt dat Varamedia écht het beste wil voor zijn klanten.

Ook zin om met jouw bedrijf op plaats #1 te komen in Google Search?

Bekijk hier onze manier van werken en neem contact op voor een gratis consultatieronde!

0 of 1000

Statistieken

Customers served! 0 + Medewerkers
Customers served! 0 + Tevreden klanten
Customers served! 0 + SEO-artikels per maand

Wat klanten over ons zeggen

Aanrader van formaat.

"Samenwerken met Jeroen is samenwerken met een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken. Wat ons betreft ... een aanrader van formaat."

Chris Cotteleer

CEO ProfitX2.com

"

Zeer tevreden!

"Zeer tevreden van Varamedia voor zowel het dagdagelijks beheer en hosting van de website, maar ook voor advies en de SEO-campagne. Wij hebben een forse toename mogen waarnemen in zowel bezoekers als het aantal leads! Tevreden klant."

Yannick Kuylen

Dinac

"

Doet wat het belooft.

"Varamedia doet simpelweg wat het belooft. Op korte termijn werden voor ons bedrijf waardevolle leads gecreëerd waar we echt mee aan de slag kunnen! Een echt no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan! Eindelijk een team waarop je kan bouwen. Bedankt Varamedia!"

Cedric Pante

BuildInc

"