Review Betonwerken SMP

Ik geef de samenwerking met Varamedia zonder twijfel een 10/10!


Voor Django Sterckx van Betonwerken SMP was digitale marketing in eerste instantie een ver-van-zijn-bed-show. Gelukkig vond hij in Varamedia meteen een betrouwbare partner om de online zichtbaarheid van zijn bedrijf te vergroten. Met een aantrekkelijke, responsive website én SEO-content stromen de opdrachten voor Django binnen.

Lees meer

Betonwerken SMP is dé betonspecialist in Antwerpen. Van beton storten tot beton polieren en beton verpompen, deze firma weet raad. 

Django: “Het is de bedoeling dat ik zoveel mogelijk opdrachten kan én mag realiseren. Maar waar kan je al die potentiële klanten vinden? Via Google ging ik op zoek naar een marketingbureau dat bij mij past en me kon helpen bij die vraag. Al snel kwam ik uit op Varamedia. Ze focussen zich op online zichtbaarheid en dat is precies wat ik nodig had: ik moest online gevonden worden.”

Betonwerken SMP

“Hoe kan ik via het internet meer klanten genereren?”, vroeg Django van Betonwerken SMP zich af.

“Alles verloopt precies naar wens!”

Django: “Wat mij vooral aansprak is de no-nonsense die Varamedia uitstraalt. Ik hou van rechtdoorzee en weet graag wat ik aan een partner heb. Digitale marketing is vrij nieuw voor mij, dus verder was dat een gok… maar het is een gok waar ik zeker en vast tevreden over ben.”

Betonwerken SMP

Django heeft een goede eerste ervaring met een digitaal marketingbureau, omwille van de no-nonsense van Varamedia

“De SEO-content van Varamedia is erg kwalitatief”

Django: “Ik zou Varamedia zeker aanraden. Ik heb een zeer goede ervaring met het bedrijf. Ik ben tevreden over de website die ze ontwikkelden, en ook de SEO-content is van hoogstaand niveau. Ik dien weinig feedback te geven aan de copywriters. Ten slotte: voor mij is het allerbelangrijkste dat ik voldoende opdrachten heb. En dat is zo, dus het werkt en dat maakt van mij een gelukkig mens.”

Ook zin om met jouw bedrijf op plaats #1 te komen in Google Search?

Bekijk hier onze manier van werken en neem contact op voor een gratis consultatieronde!

0 of 1000

Statistieken

Customers served! 0 + Medewerkers
Customers served! 0 + Tevreden klanten
Customers served! 0 + SEO-artikels per maand

Wat klanten over ons zeggen

Aanrader van formaat.

"Samenwerken met Jeroen is samenwerken met een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken. Wat ons betreft ... een aanrader van formaat."

Chris Cotteleer

CEO ProfitX2.com

"

Zeer tevreden!

"Zeer tevreden van Varamedia voor zowel het dagdagelijks beheer en hosting van de website, maar ook voor advies en de SEO-campagne. Wij hebben een forse toename mogen waarnemen in zowel bezoekers als het aantal leads! Tevreden klant."

Yannick Kuylen

Dinac

"

Doet wat het belooft.

"Varamedia doet simpelweg wat het belooft. Op korte termijn werden voor ons bedrijf waardevolle leads gecreëerd waar we echt mee aan de slag kunnen! Een echt no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan! Eindelijk een team waarop je kan bouwen. Bedankt Varamedia!"

Cedric Pante

BuildInc

"

Categorie: