Review Benfida

"Varamedia speelde vanaf dag 1 kort op de bal."

Benfida, een webshop met voedingssupplementen die het immuunsysteem versterken, was op zoek naar een manier om zijn zichtbaarheid in Google te vergroten. Daarom koos Benfida voor marketingbureau Varamedia.

Lees meer

Benfida, een webshop met voedingssupplementen die het immuunsysteem versterken, was op zoek naar een manier om zijn zichtbaarheid in Google te vergroten. Bij eerdere pogingen tot online marketingcampagnes, lagen er veel ideeën op tafel, maar die werden nooit concreet uitgewerkt.

Daarom koos Benfida voor een samenwerking met marketingbureau Varamedia, dat hen met de juiste expertise op weg kon helpen naar een grotere vindbaarheid bij potentiële klanten.

Benfida supplementen

“Varamedia speelde vanaf dag 1 kort op de bal. Jeroen neemt meteen een beslissing en gaat door met het project.”

Volgens René Van Raemdonck, zaakvoerder van Benfida, was de keuze om de online marketingstrategie in handen van Varamedia te leggen snel gemaakt:

“Voor we met Varamedia samenwerkten, was onze online marketingstrategie onduidelijk. Er waren enorm veel ideeën, maar die werden onvoldoende accuraat uitgewerkt. We hadden ook geen goed overzicht van waar we naartoe wilden. Varamedia speelde vanaf dag 1 kort op de bal en heeft het sneller en beter aangepakt dan zijn voorgangers. Jeroen neemt meteen een beslissing en gaat door met het project.

Rene Van Raemdonck

Rene Van Raemdonck, zaakvoerder Benfida

“De website is commerciëler, praktischer en overzichtelijker gemaakt, zodat bezoekers snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.”

Varamedia zorgde bij Benfida voor een uitgekiende marketingstrategie met SEO-copywriting, link building, SEA en social media advertising, met als doel de zichtbaarheid op het net zoveel mogelijk te vergroten en kwalitatieve leads te genereren.

Van Raemdonck: “Dankzij Varamedia kende Benfida een verbetering van de positie in Google, waardoor mensen ons beter en sneller kunnen vinden. Ook de website is commerciëler, praktischer en overzichtelijker gemaakt, zodat bezoekers snel de zaken kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.”

“Jeroen zorgde steeds voor een grondige inhoudelijke controle van de artikels en bezorgde me teksten die 100% kloppen met de werkelijkheid.”

Supplementen Benfida

Omdat Benfida een webshop is die over medische zaken schrijft en voedingssupplementen verkoopt, moesten de copywriters van Varamedia uiteraard extra aandachtig zijn bij het schrijven van SEO-content of social media posts.

Van Raemdonck: “De SEO-copywriting is altijd vlot verlopen en goed gecontroleerd geweest. De correctheid van de artikels is namelijk wel een belangrijk punt bij een medische webshop als Benfida. Jeroen zorgde steeds voor een grondige inhoudelijke controle van de artikels en bezorgde me teksten die 100% kloppen met de werkelijkheid.”

Supplementen Benfida

“Momenteel werken we aan een groot plan, waarbij we ons richten op een internationaal publiek. Ik hoop dat met Varamedia te kunnen bereiken. Maar bij een samenwerking tussen een topproduct en een top-SEO-bedrijf, zou dat geen probleem mogen zijn!

Ook zin om met jouw bedrijf op plaats #1 te komen in Google Search?

Bekijk hier onze manier van werken en neem contact op voor een gratis consultatieronde!

0 of 1000

Statistieken

Customers served! 0 + Medewerkers
Customers served! 0 + Tevreden klanten
Customers served! 0 + SEO-artikels per maand

Wat klanten over ons zeggen

Aanrader van formaat.

"Samenwerken met Jeroen is samenwerken met een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken. Wat ons betreft ... een aanrader van formaat."

Chris Cotteleer

CEO ProfitX2.com

"

Zeer tevreden!

"Zeer tevreden van Varamedia voor zowel het dagdagelijks beheer en hosting van de website, maar ook voor advies en de SEO-campagne. Wij hebben een forse toename mogen waarnemen in zowel bezoekers als het aantal leads! Tevreden klant."

Yannick Kuylen

Dinac

"

Doet wat het belooft.

"Varamedia doet simpelweg wat het belooft. Op korte termijn werden voor ons bedrijf waardevolle leads gecreëerd waar we echt mee aan de slag kunnen! Een echt no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan! Eindelijk een team waarop je kan bouwen. Bedankt Varamedia!"

Cedric Pante

BuildInc

"