Wetime

[ultimate_heading main_heading=”Nieuwe vrienden maken via Wetime” spacer=”line_with_icon” spacer_position=”bottom” line_height=”3″ line_color=”#f15a24″ icon=”Defaults-chevron-down” icon_size=”30″ icon_color=”#f15a24″ line_icon_fixer=”40″ line_width=”120″][/ultimate_heading]

Nieuwe vrienden maken is niet gemakkelijk voor volwassenen, zo blijkt uit dit artikel. Wetime is een community om nieuwe vrienden te maken waar Varamedia mee aan de basis van ligt. We ontwikkelden mee de website en gaven vorm aan de B2B lead generation van het sociaal platform. Wetime is een belangrijk voorbeeld van social community building. 

Het is de eerste applicatie op de markt waarmee volwassenen, nog specifieker gezinnen en koppels, eenvoudig nieuwe vrienden kunnen maken op basis van een dubbel matchingsysteem. Wetime mikt voornamelijk op mensen die pas verhuisd zijn of gezinnen met kinderen, die een nieuwe flow willen brengen in hun vriendenkring.

[bsf-info-box icon=”Defaults-line-chart” icon_size=”32″ icon_color=”#f15a24″ title=”Online marketing en B2B lead generation”]Varamedia doet voor Wetime de B2B lead generation naar de handelspartners toe (restaurants, hotels, wellness, daguitstappen, pretparken, B&B’s). We zorgen ook voor landingspagina’s voor elk van deze handelspartners op Wetime.be. De B2B marketing verloopt voornamelijk via e-mail marketing, retargeting via Facebook en LinkedIn en influencer marketing.[/bsf-info-box][bsf-info-box icon=”Defaults-flag-o” icon_size=”32″ icon_color=”#f15a24″ title=”Social community building”]Wetime is een sociale community die we zorgvuldig opbouwen met een brede online marketing strategie. We kijken naar marketing op twee domeinen, namelijk die van B2B (richting handelszaken die promoties willen plaatsen op Wetime.be) en B2C (naar de gebruikers toe).

Wetime is niet het enige project waar Varamedia een all-round marketingstrategie toepast en tegelijk mee de website bouwde. Een ander voorbeeld is Vochtexpert.com waar we een B2B lead generation strategie hebben toegepast.[/bsf-info-box]Ontdek Wetime

Nieuwe vrienden maken via Wetime.be - in samenwerking met Varamedia.be - ook voor gezinnen met kinderen en volwassenen

Social community building

Een sociale community bouwen?

Sociale media zijn alomtegenwoordig. Veel bedrijven willen hierop inspelen en zelf een sociale community opbouwen. Hoe pak je zoiets aan? Hoe creëer je awareness en vooral: hoe zorg je dat de leden zélf bouwen aan de verdere groei van de community? 

Meer weten