over ons

Gebeten door leadgeneration

Bij Varamedia zijn we gebeten door leadgeneration. En niet zomaar leadgeneration: we lokken niet gewoon mensen naar jouw website met blinde advertenties in de hoop dat er hier en daar een conversie volgt. We combineren sales en marketing en genereren zo niet alleen websitebezoekers, maar warme leads, waardoor de inkomende aanvragen pijlsnel toenemen. We combineren web traffic acquisition met conversion rate optimization en zijn in beide disciplines even beslagen.

"Wij bouwen jouw website om tot een echte marketingmachine."

Jeroen Van Raemdonck | CEO Varamedia

Strategische leadgeneratie in een notendop

  • Doelgroep bepalen en analyseren
  • Gerichte zoekmachineoptimalisatie om de instroom van relevante bezoekers te verhogen
  • Integratie van moderne marketingsystemen op jouw website
  • Implementeren van automatisatie
  • Websites en landingspagina’s met sterke overtuigingskracht creëren
  • Inzetten op scherpe storytelling in lijn met de corporate identity

Wij tellen enkel resultaten die tellen

Bij Varamedia houden we niet van ellenlange, weinigzeggende rapportages. In tegendeel: wij bezorgen je wekelijks een kort en bondig rapport waarop alles staat wat je over de gevraagde marketinginspanningen wil weten. Hoe scoort je website in de zoekmachines? Hoeveel bezoekers trek je aan? Hoeveel leads hebben je hieruit gegenereerd.
En voor ons zijn leads échte en dus kwalitatieve leads: potentiële klanten die een offerte vragen, nieuwe sollicitanten of contactopnames. Inschrijvingen op jullie nieuwsbrief of het downloaden van een whitepaper? Mooi meegenomen, maar net als wij hou jij toch ook meer van de eerste soort?

Let's connect!

Stelde je vorige marketingbureau je teleur? 
Veel van onze klanten kwamen met ons in contact na al met een, twee of meerdere (SEO-)marketingbureaus en consultants te hebben gewerkt. Vaak kwamen zij terug van een kale reis waarbij het rendement op de marketingkosten amper te zien was. Onze visie: om echt te winnen in marketing en Google (SEO) moet je spelen op het niveau van de SEO Champions League, en het aantal experts op dat niveau is veel dunner gezaaid.

Wil je dus winnen in SEO en écht boven je concurrenten uitstijgen in Google? Dan heb je een SEO-bureau nodig dat veel verder gaat dan de traditionele optimalisaties die we ondertussen wel allemaal kennen. We go the extra mile en we practice what we preach.

Ambities om te winnen in Google en je markt te veroveren? Vertrouw dan op een SEO-team dat Google doorgrondt én commercieel even scherp nadenkt als jezelf. Welkom bij Varamedia, waar we je website écht hoger doen ranken en beter doen renderen dan die van je concurrenten. En waar we zorgen voor vooruitstrevende en hoogrenderende Marketing met een hoofdletter.

"The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

Online marketing, een kluwen?

Bij het genereren van leads werk je best samen met een marketingpartner met voldoende ervaring in dit vakgebied. Ze weten precies hoe leads te genereren die ook kwalitatief zijn. Zo zie jij zo snel mogelijk positieve verandering, zonder je zelf in deze materie te moeten verdiepen.