UNIZO

De Unie van Zelfstandige Ondernemers (UNIZO) is een ondernemersorganisatie die ongeveer 110.000 ondernemers, zelfstandigen, kmo's en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel uit alle sectoren verenigt.

Als ondernemer kan je altijd bij UNIZO terecht of je nu zelfstandige, vrij beroeper of kmo-bedrijfsleider bent. Als grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen en Brussel springt deze ondernemersorganisatie in de bres waar nodig.

Het is dagelijks de stem van de ondernemer in de Dorpsstraat tot in de Wetstraat. UNIZO stapt naar beleidsverantwoordelijken of ventileert haar mening in de krant, TV of radio.

Lees hier verder.

Met sterk advies en informatie

UNIZO-leden zijn geïnformeerde ondernemers. Als lid kan je dagelijks terecht voor persoonlijk advies bij de gratis ondernemerslijn. Met publicaties zoals ZO magazine, de ZO adviesbrief, de website en de maandelijkse pockets hou je de vinger aan de pols.

Een garantie voor een rijk netwerk

UNIZO, dat is een stevig aanbod van infosessies, cursussen en events. Als ondernemer leer je bij ons bij. Maar je versterkt ook je netwerk, je legt contacten en voelt meer dan ooit dat je er niet alleen voor staat. Want UNIZO is overal dichtbij. Of het nu via het Weekend van de Klant, de Dag van de Ondernemer of via de meer dan 300 lokale werkingen overal in Vlaanderen en Brussel is...

Afdelingen in elke provincie in Vlaanderen

UNIZO is actief in elke provincie in Vlaanderen: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant en Brussel.

Je vindt afdelingen in bijvoorbeeld Antwerpen-Stad, Hasselt, Genk, Mechelen, Leuven, Aalst, Gent, Brugge, Kortrijk, Roeselare, Oostende, Oudenaarde, Geraardsbergen, Ninove, Dendermonde, Sint-Niklaas, Beveren-Waas, Lokeren, Maldegem, Eeklo, Aalter, ...

TIP: bekijk de Ondernemersacademie met tal van opleidingen voor KMO's. Meer info: klik hier