SD Worx

Inspiring Results. For life. For work.
Vandaag is werk gevarieerder en flexibeler dan ooit.

Een hele carrière bij dezelfde werkgever, in dezelfde sector en dezelfde functie: die mindset is definitief verleden tijd. Waar medewerkers wél naar op zoek zijn, is zingeving – plezier in hun job en overtuiging dat hun werk ertoe doet.

Lees hier verder.

Over SD Worx

Op al die vlakken leveren onze people solutions resultaten. Ze verbinden mensen met de juiste jobs, helpen hen zich te ontwikkelen en belonen hen zoals het hoort. Bovendien geven ze hen de tijd en tools om te focussen op wat ze graag en goed doen en waarvoor ze bij jou hebben getekend. Het resultaat? Werk wordt een waardevol deel van hun leven.

SD Worx helpt jou je medewerkers te helpen, van a tot z. Door onze oplossingen ten volle te benutten, boeken zowel je medewerkers op zich als je teams én organisatie betere resultaten.

Kortom, we dragen bij aan betere prestaties van jouw bedrijf – via technologie, outsourcing, uitgebreide expertise en relevante inzichten uit data. Zo krijg jij de (adem)ruimte om je medewerkers optimaal te ondersteunen in hun werk. Zodat zij op hun beurt niet alleen sterke prestaties neerzetten, maar dat bovendien naar volle tevredenheid doen.

People solutions van SD Worx. Voor het succes van je business. SD Worx. For life. For work.

Overzicht alle sociaal verzekeringsfondsen België

Sociaal Verzekeringsfonds

Website

Groep S

Securex

Attentia

Acerta

Partena Professional

Liantis (ADMB/Provikmo)

Sociaal secretariaat der notarissen (SSN)

Xerius

Sodalis

Besox

Accuria

Abante