Adverteren in Roularta

Wil je adverteren in Roularta kranten of magazines in Vlaanderen? Dan zijn dit de belangrijkste zaken die je zeker moet weten als je begint. 

Lees ook: alle tips en tricks voor de Vlaamse ondernemer

Wat is de Roularta Media Group?

Roularta Media Group is één van de grootste media-en uitgeverijbedrijven in  België.
Zowel regionale als nationale magazines én kranten publiceren onder Roularta. Hierbij komen een aantal verschillende topics aan bod zoals actualiteit, lifestyle, economische analyses en showbizz. Dus is het ideaal om in een bepaalde niche te adverteren. Het bedrijf heeft meer dan 1400 medewerkers en een totale gecombineerde omzet van 300 miljoen euro.

Regionaal of nationaal adverteren?

Veel hangt af van jouw eigen doelgroep, adverteren in een regionale krant kan het makkelijk maken om doelgericht een publiek te kiezen die bij jouw niche past. Is West-Vlaanderen belangrijk voor uw klanten? Kies dan voor Krant van West-Vlaanderen en KW.be, de perfecte dragers voor uw boodschap.

Hoeveel kost adverteren bij Roularta?

De prijs van advertenties plaatsen in een magazine of krant van Roularta hangt af van de grootte en plaats van de advertentie. Uiteraard kost een volledige pagina veel meer dan een halve.

Hieronder vind je een voorbeeld hoe de tarieven berekend worden.

Adverteren in Roularta

In welke kranten van Roularta kan ik adverteren?

Krant van West-Vlaanderen

KW De krant van West-Vlaanderen is een wekelijkse krant voor de hele provincie en rapporteert lokaal nieuws over West-Vlaamse gebeurtenissen. Je kent KW misschien ook onder de naam:

  • KW Brugsch Handelsblad (Brugge - Torhout)
  • KW De Weekbode (Roeselare - Izegem - Tielt)
  • KW Kortrijk- Menen - Waregem
  • KW Het Wekelijks Nieuws (Westhoek en Westkust)
  • KW de Zeewacht/Kust.

In de link hiernaast vind je een overzicht van de prijzen voor advertenties.

De Zondag

De Zondag is de grootste gratis krant in Vlaanderen. De krant heeft meer dan 1,5 miljoen lezers en biedt de mogelijkheid om lokale advertenties te doen. In de link hiernaast vind je een overzicht van de prijzen voor advertenties.

Steps

Steps is een lifestylemagazine met een mix van mode, interieur, reizen en culinair en wordt samen meegegeven met een Libelle abonnement. In de link hiernaast vind je een overzicht van de prijzen voor advertenties.

De Streekkrant

De Streekkrant is een gratis weekblad en heeft 17 edities in alle provincies in Vlaanderen. De shoppingkrant publiceert lokaal nieuws, aanbiedingen,  jobs en immo. In de link hiernaast vind je een overzicht van de prijzen voor advertenties.

Hoe kan ik adverteren in magazines van Roularta?

Knack

Knack is een Belgisch actualiteitenmagazine, opinietijdschrift en weekblad gericht op hoogopgeleide mannen en vrouwen.

Libelle

Libelle is een Vlaams lifestylemagazine en het populairste vrouwenweekblad van België.

Flair

De Flair is een weekblad voor jonge vrouwen met onderwerpen als mode, lifestyle en mensen.

Trends

Trends is een Belgische zakenblad geïnspireerd op het Amerikaanse Forbes. En publiceert analyses over financieel-economische actualiteit.

DataNews

DataNews is een IT-magazine die zich richt op Belgisch nieuws, IT-trends en opinies.

Categorie: