Ontdek al het verloren potentieel van jullie website

Gratis Google Analytics analyse

Wie zijn de mensen die je website bezoeken? Wat drijft hen? En hoe beleven ze je website? Vraag de gratis analyse van jullie Google Analytics aan en krijgt pro marketinginzichten die goud waard zijn. 

We analyseren gratis je website, SEO, SEA en concurrenten

via Google Analytics 

Wedden dat we een schat aan inzichten ontdekken die je website traffic na toepassing instant omhoog stuwt?

De meeste bedrijven hebben Google Analytics op hun website waarmee data over de websitebezoeker wordt gemeten. Desondanks hebben de meeste ondernemers geen benul van wie hun website bezoekt, welk demografisch profiel deze mensen hebben, welke pagina's het meest bekeken worden of welke verkeerskanalen het belangrijkste verkeer opleveren. Is het Facebook? Is het Google? Is het rechtstreeks verkeer via naamsbekendheid? De meeste ondernemers kennen deze belangrijke informatie niet van hun doelpubliek. Daarom bieden wij een gratis Google Analytics Analyse aan. Bekijk hier een voorbeeld van zo'n analyse (PDF)

Met Google Analytics kun je:

 • De belangrijkste verkeersbronnen naar de website analyseren (waar komen de websitebezoekers vandaan?)
 • Demografische gegevens van je doelgroep bekijken (Waar wonen ze? Hoe oud zijn ze? Zijn het voornamelijk mannen of vrouwen?
 • Kijken welke verkeersbronnen (media zoals Facebook, Instagram, Google, ...) en demografische categorieën het best converteren tot sale of lead (met andere woorden: welke doelgroep is het meest interessant om op te gaan adverteren en op welk medium?)
 • Zien welke pagina's het meest populair zijn onder je doelpubliek
 • Bekijken met welke toestellen de mensen je website bezoeken. Computer, laptop, tablet of mobiel? En met welke browser? We geven graag een kleine demonstratie: nu zien wij bijvoorbeeld dat u deze pagina bezoekt met . Bezoek gerust deze webpagina met een andere browser en zie hoe de vorige zin zich dynamisch aanpast aan je browser.
 • Zien met welke pagina's je het meest gratis verkeer via Google aantrekt (en gratis sales of leads mee genereert)
GRATIS CONSULT t.w.v. €325

Vraag je Google Analytics marketinganalyse aan

 • Gratis analyse van je eigen Analytics
 • Binnen 48u in je mailbox
 • Volledig confidentieel en onafhankelijk
 • Zonder verplichtingen
 • +10j ervaring in web & analytics

Belangrijk: om de analyse te kunnen uitvoeren, vragen wij toegang tot je Google Analytics. Stuur hiervoor een Analytics-uitnodiging naar info@varamedia.be zodat wij aan de slag kunnen.

Bekijk in onderstaande video om te zien hoe gemakkelijk het is om info@varamedia.be uit te nodigen als gast in Analytics. Hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij begeleiden je hierbij.

Belangrijk: om de analyse te kunnen uitvoeren, vragen wij toegang tot uw Google Analytics. Stuur hiervoor een Analytics-uitnodiging naar info@varamedia.be zodat wij aan de slag kunnen.

Categorie: