Gratis marketing analyse

SEO en SEA

Wedden dat we een schat aan informatie ontdekken die je website traffic instant kan boosten?

We analyseren je SEO en SEA van A tot Z

Google Analytics

SEO analyse

SEO (Search Engine Optimization) is een duur woord voor het hoog scoren in Google en Bing. Als je een website hebt, wil je natuurlijk gevonden worden.

Een snelle manier is het inkopen van webverkeer via sociale media en betaalde posities in zoekopdrachten.

SEO is allesbehalve dat en focust enkel op het organische webverkeer: verkeer dat niet ingekocht wordt maar zelf zijn weg vindt naar je website en webpagina’s.

In een gratis SEO-analyse lichten we alle opportuniteiten toe die de SEO momenteel verhinderen. Dat zijn: technische SEO-issues (indexatieproblemen die crawlers ondervinden) en opportuniteiten op vlak van content:

  1. Welke pagina’s optimalisatie nodig hebben
  2. Welke quick wins er allemaal zijn
  3. Wat de verhouding is tussen jouw pagina’s / website en die van je concurrenten
  4. Wat je kan verbeteren om je concurrenten in te halen op digitaal vlak

En ja: deze analyse is gratis! Waarom? Omdat het een onderdeel vormt van onze open aanpak en hoe wij werken. De software die we inzetten voor deze analyse is al ontwikkeld en is heel productief. Daarom kunnen we een dergelijke analyse uitvoeren zonder limieten.

Bovendien vloeien hier absoluut geen verplichtingen uit voort. Schrijf je dus zeker in en ontvang binnen de 48 uur een individueel rapport vol met alle to do’s voor jouw website.

We kijken naar je content en waarop je website nog beter kan scoren in Google

De SEO-analyse is tweeledig: we kijken enerzijds naar de bestaande website en waar nog verbeteringen mogelijk zijn om hoog in Google te scoren (het laaghangend fruit). Daarnaast gaan we graven in de Google-databases op zoek naar soortgelijke spelers. We kijken ook naar waar uw doelgroep (potentiële klanten) in Google naar zoeken en hoe uw bedrijf op die zoekwoorden gevonden wordt.

Een volledige scan van A tot Z van uw hele website

In navolging op de eerste SEO-aanzet doen we een volledige scan van uw hele website via de gerenommeerde tool Semrush. We doen meer dan enkel op een knop drukken: de resultaten van de test gaan we grondig analyseren en op basis hiervan een paar concrete aanbevelingen doen.

Ontdek het volledige potentieel van Google

Google Ads is de belangrijkste marketingmotor die momenteel bestaat. Via Google kun je als bedrijf uiteraard posities in de zoekmachine inkopen maar ook Youtube-advertenties worden via Google Ads aangestuurd. Bovendien kan via Google ook aan retargeting gedaan worden. In onze SEA-analyse doen we een uitgebreid zoekwoordenonderzoek naar de belangrijkste zoekopdrachten in uw niche en schatten we het maandelijks potentieel van dit kanaal in voor uw bedrijf.

LATEN WE STARTEN

Vraag uw marketinganalyse aan

Stuur ons uw aanvraag en wij gaan aan de slag. U kunt uw gepersonaliseerd marketingrapport binnen de 48 uur in uw mailbox verwachten.

CASE STUDIES

Haal inspiratie uit onze eerdere projecten