Freelance online marketing consultant

Wat is een freelance online marketing consultant?

Een freelance online marketing consultant stelt bedrijven in staat om marketing te doen van producten en diensten via het internet. Digitale marketing gebruikt hiervoor verschillende online kanalen en tools om (potentiële) klanten beter te bereiken:

 • Web design en ontwikkeling
 • Contentmarketing
 • Zoekmachinemarketing en optimalisatie (SEO)
 • Affiliate marketing
 • Google Adwords
 • Social media marketing (Facebook/ Instagram reclame)
 • (Youtube) video advertising
 • E-mailmarketing

Elk kanaal is ontworpen voor verschillende doelgroepen en biedt verschillende targeting methoden. 

De voor- en nadelen van een freelance marketing consultant

Waarom zou je voor een freelance marketing consultant kiezen? We bespreken even kort de voordelen en nadelen van het samenwerken met een 

Voordelen

 • Je hebt zelf meer controle
 • Je bepaalt zelf de kwaliteit, prijs en de freelancer van jouw marketing campagne
 • Freelancer platvormen hebben vaak ratings van hun werk
 • De vergoedingen zijn vaak goedkoper

Nadelen

 • Een marketing agency heeft meer experts in huis dan één enkele freelancer
 • Een marketing agency neemt het projectmanagement over, bij een freelancer niet altijd
 • Een freelance marketing consultant heeft een beperkte tijd

Conclusion:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Voordelen van met een Freelance marketing consultant

 • Uniek volgens uw wensen
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed duius eiusmod.
 • Benefit 2 Title
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed duius eiusmod.
 • Benefit 3 Title
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed duius eiusmod.
Skills

Online Marketing Strategie, Offline Marketing Strategie, Retentie Strategie, Groei Strategie, SEO, SEA, E-mail Marketing, CRO, Social Media Marketing, Brand Activation, Web Development, Graphic Conceptation, Influencer Marketing, Conversion Rate Optimization, A/B testing enz...

Samenwerken

Als freelance online marketing consultant bied ik diensten als content marketeer, kun je online marketing uitbesteden aan mij en doe ik graag een website check voor je. Met mijn ruime werkervaring, zowel als freelance online marketing consultant als bij internationale marketing bureaus, help ik je graag om de positie van jouw website in de organische zoekmachines te verbeteren en te behouden.

Ik vind het een uitdaging om voor iedere samenwerking een passend werkend plan op te stellen met zichtbare resultaten!

Praktijk ervaring


In mijn loopbaan heb ik voor allerlei soorten klanten gewerkt, in diverse branches en voor bedrijven van verschillende grootte. Hierdoor heb ik veelzijdige kennis kunnen opdoen. En vanuit de praktijk weet ik wat wel en niet werkt om te zorgen dat jouw website goed organisch gepositioneerd wordt.

Als freelance online marketing consultant kun je me inhuren voor een eenmalige opdracht of we kunnen samen een langere, doorlopende samenwerking aangaan. De werkwijze personaliseer ik voor jouw bedrijf, zodat je altijd een op-maat oplossing geboden krijgt.


online marketing consultant vacature

Nuttige links

Jeroen Van Raemdonck

Freelance Marketing Expert

Op zoek naar een freelance SEO consultant? Bezoek de website van Varamedia zaakvoerder Jeroen Van Raemdonck: online marketing en SEO expert en freelance marketeer. Gespecialiseerd in marketingstrategie, leadgeneratie, Google Ads en SEO. Voorliefde voor Search Marketing.

Jellow Marketing Manager - Marketing Consultants - Freelance

Jellow freelance platform

Jellow is de naam van het grootste platform met online marketing consultants van België. Hier vind je honderden gemotiveerde freelancers. Ideaal als je verder enkele SEO experts wilt vergelijken.

Freelance Network Belgie

Freelance Network België

Freelance Network is de naam van een ander groot freelancersplatform waar je online marketing en SEO profielen kunt vinden. 

Sortlist Marketing Agencies

Sortlist: vind een SEO agency in je buurt

Sortlist is je go-to platform om een SEO agency te vinden. Trouwens, met Varamedia hebben wij ook een lijst met webdesign agencies opgesteld op basis van de lijsten uit Trendstop. 

Jeroen Van Raemdonck

Gepassioneerd digitaal marketing expert en web designer in WordPress. Jarenlang actief in leadgeneratie voor bedrijven in tal van sectoren. Varamedia specialiseert zich in de krachtigste WordPress websites die bestaan in combinatie met doeltreffende online marketing voor leadgeneratie: SEO, SEA en sociale media marketing. Vragen? Stel ze aan Jeroen!

Jeroen

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meld je aan op de SEO nieuwsbrief!

>