Review Ex-stra

Specialisatie in leadgeneratie, dat is précies wat ik zocht!

Drie jaar geleden stampte Eric Dings adviesbureau EX-STRA uit de grond. Een website had hij al, maar te weinig potentiële klanten (leads) vonden de weg ernaartoe. Varamedia to the rescue! Onze grafische designers bouwden een nieuwe website en onze SEO-specialisten gingen aan de slag met een keyword research en SEO copywriting.

Deel dit

EX-STRA begeleidt zelfstandigen en bedienden in het maken van een vastgoedinvestering.  Daarbij ligt de focus op stimulatie van de vierde pensioenpijler om zo zekerheid voor de toekomst te bestendigen. Zaakvoerder Eric Dings deelt zijn marktinzichten en advies met de klant en gaat op zoek naar slapend kapitaal: spaargeld, groepsverzekering, reserves in de vennootschap…

Nu de samenwerking tussen EX-STRA en Varamedia al enkele maanden loopt, is het tijd om even te polsen naar de ervaringen van Eric Dings.

Ex-stra
De wens van Eric was duidelijk: bij een search op het internet moét EX-STRA hoog in de rating terechtkomen.

“De website was vanaf het eerste moment tiptop in orde”

Eric: “Ik klopte aan bij Varamedia met een specifiek doel voor ogen: ik wou via Google klanten verwerven. Voor mij hoefde de website van EX-STRA niet leuker te zijn, maar efficiënter. Varamedia heeft die wens zeker kunnen vervullen. De website vond ik vanaf het eerste voorstel écht goed. Voor de SEO-content was het in het begin wat zoeken. Ik heb de copywriters van Varamedia wat ondergedompeld in ‘mijn wereld’ en nu weten ze precies wat ik verwacht en waar ze op moeten letten. Zo kan ik mijn klanten voorzien van content van een uitmuntend niveau.”

Ex-stra
Het contact met Jeroen (zie foto) en Rick verloopt zéér vlot, vertelt Eric Dings

Eric: “Ik zou Varamedia aanraden aan iedereen die via het internet leads wil genereren. Dat is de focus van het digitale marketingbureau en was voor mij ook de doorslag om voor hen te kiezen. Of ik tevreden ben met de resultaten? Ik leef in goede hoop, laat ik het zo zeggen. SEO is een werk van lange adem en dat bouwt zich zeer langzaam op. Dat is dus nog even afwachten. De website vind ik in ieder geval top en ook de SEO-content wordt beter en beter, dus ik ben tevreden.”

Ook zin om met jouw bedrijf op plaats #1 te komen in Google Search?

Bekijk hier onze manier van werken en neem contact op voor een gratis consultatieronde!

leadgeneratie

Statistieken

0 +
Medewerkers
0 +
Tevreden klanten
0 +
SEO-artikels per maand

Wat klanten over ons zeggen

Aanrader van formaat.

“Samenwerken met Jeroen is samenwerken met een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken. Wat ons betreft … een aanrader van formaat.”

Chris Cotteleer
CEO ProfitX2.com

Zeer tevreden!

“Zeer tevreden van Varamedia voor zowel het dagdagelijks beheer en hosting van de website, maar ook voor advies en de SEO-campagne. Wij hebben een forse toename mogen waarnemen in zowel bezoekers als het aantal leads! Tevreden klant.”
Yannick Kuylen
Dinac

Doet wat het belooft.

“Varamedia doet simpelweg wat het belooft. Op korte termijn werden voor ons bedrijf waardevolle leads gecreëerd waar we echt mee aan de slag kunnen! Een echt no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan! Eindelijk een team waarop je kan bouwen. Bedankt Varamedia!”
Cedric Pante
BuildInc