Digitale Marketing

Wat verstaan wij onder digitale marketing?

Digitale marketing is een vlag die vele ladingen dekt. Het omvat zowel het aantrekken van nieuwe websitebezoekers als het verbeteren van de website in functie van de marketing. Hoe verhogen we het doorklikratio? Hoe verlagen we het bounceratio op onze landingspagina’s? Hoe zorgen we voor meer conversies?

Digital Consultancy

We bieden digitale consultancy

Brand Marketing

We verhogen uw merkbekendheid

Performance Monitoring

We blijven voortdurend sleutelen aan de resultaten van de campagnes

Traffic Analytic

Met Google Tag Manager en Google Analytics meten we alle resultaten

Conversion Optimization

Alles meten en registreren is niet voldoende. We gebruiken alle data in functie van conversie-optimalisatie

Social Tracking

We promoten uw business niet enkel via zoekmachines maar ook via sociale media

Performance Monitoring Tool
STAP 1

We analyseren de website en het product. Pas dan kiezen we de marketingkanalen.

Een grote misvatting die leeft, is dat het hebben van een website voldoende is om mee te zijn in het digitale tijdperk. Het is natuurlijk een grote meerwaarde om er één te hebben maar de grootste uitdaging schuilt niet in het al dan niet hebben van een digitaal uitgangsbord. Het grootste werk zit in het aantrekken van relevant webverkeer dat precies zoekt naar de diensten of producten die jij aanbiedt.

Varamedia beseft dit goed en daarom zijn we ons doorheen de jaren gaan specialiseren in traffic acquisition. Het gedeelte web development beheren we nog altijd voor veel klanten maar omwille van de nood aan meer relevant webverkeer voor de meeste bedrijven met een website, richtten we Varamedia op om die specifieke uitdaging op te nemen.

EEN GOEDE MARKETINGMIX

Sociale media is goed voor webverkeer en voor SEO

Sociale media zij een onmisbaar instrument in de toolkit van de digitale marketeer. Op verschillende vlakken dragen sociale media bij aan de groei van het aantal websitebezoekers. Ten eerste is het een relatief goedkoop kanaal. De CPC ligt lager dan bij Google en je kunt gericht profielen bereiken die nauw aansluiten bij jouw doelgroep.

Ten tweede dragen sociale media sterk bij aan de SEO van je website. Als je een waardevolle bijdrage deelt via je sociale kanalen, zal dit leiden tot een toename in het webverkeer en een hogere sociale autoriteit van je webdomein.

Een paar voorbeelden

Lees onze case studies

Online marketing, SEA, SEO, SMM, Website

B2B, Online marketing, SEA, SEO, SMM, Website

SEO, Website