Webdesign

WAAROM WEBDESIGN WERKT

Zoekt u naar efficiënte manieren om uw project, uw producten of diensten kenbaar te maken? Dan denkt u alvast in de juiste richting door deze pagina te lezen, want een krachtige website kan uitstekend dienen als hefboom voor de groei van uw zaak.

De moderne consument is een online zoeker en gebruikt zoekmachines of sociale media om zich te oriënteren. Speel hier mee op in met een website die informeert, overtuigt en nieuwe klanten aantrekt via zoekwoordoptimalisaties op specifieke aangekochte zoekwoorden bij Google!

WEBDESIGN OP MAAT VAN ONLINE MARKETING

Varamedia levert websites die meteen gebruiksklaar zijn om onmiddellijk hoog te scoren met uw online marketing campagne(s). Uiteraard zijn al onze projecten helemaal SEO-geoptimaliseerd voor een gemakkelijke vindbaarheid in zoekmachines. Daarnaast werken we met Google Tag Manager (GTM) als centraal beheerpunt voor al uw online marketing tags en pixels zoals:

  • Google Analytics
  • Google AdSense
  • Search Console
  • Hotjar
  • Google Adwords / Ads
  • Facebook Pixel (bedoeld voor retargeting via Facebook)

Daarnaast zorgen we ervoor dat uw website zowel op mobiele apparaten als op grote schermen heel mooi oogt en dat hij marketingstrategisch is ingedeeld zodat klanten nog sneller overtuigd geraken van uw product of dienst.

Ons doel: zorgen dat uw investering zich in een oogwenk terugverdient!

ONZE FOCUS: DE GEBRUIKERSERVARING

Vaak zijn websites van bedrijven niet gericht op de uiteindelijke gebruikerservaring van de klanten en prospecten. De reden is meestal dat het webbureau deed wat het gevraagd werd: een website bouwen, zonder veel rekening te houden met het marketingaspect of de gebruikerservaring van de klanten.

Een goede webdesigner moet verschillende disciplines met elkaar combineren. Hij moet ervoor zorgen dat de hosting betrouwbaar is, de website met zuivere code opgebouwd wordt (dit verhoogt de site-snelheid) en maken dat de website aan alle SEO-vereisten voldoet (voor een hogere vindbaarheid in Google).

Varamedia combineert deze verschillende disciplines en garandeert zo mooie én verkopende websites. Op die manier trachten we onze visie om te zetten in realiteit: namelijk ervoor zorgen dat uw investering zich snel terugverdient. Een website mag u eigenlijk geen geld kosten. Hij moet u geld opbrengen, op een zo kort mogelijke termijn.

WEBSITES DIE VERKOPEN

De eerste indruk telt!

Een paar seconden: zoveel tijd heeft u om nieuwe bezoekers te overtuigen. Hoe wint u deze race tegen de klok? Laat uw website bouwen met een fris design en heldere navigatie. Websites voor bedrijven bouwen wij met oog voor detail en voor het gebruiksgemak.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE VRAGEN

Zet de stap naar een mooie nieuwe website en gegarandeerd meer klanten, sales of leads via de digitale weg.