WordPress websites

Webdesign gemaakt voor leadgeneratie

Wil je graag een stijlvolle website waarmee je nieuwe leads kan genereren? Varamedia bouwt voor jou een betaalbare en complete WordPress website, volledig uitgerust met de beste UX-design voor leadgeneratie.

Kom te weten hoe we voor jou nieuwe klanten kunnen aanspreken met een aantrekkelijke website voor jouw bedrijf.

Video marketing

Genereer meer leads en meer naamsbekendheid met video marketing

Videomarketing brengt jouw bedrijf naar een hoger en proffesioneel niveau. Je genereert meer leads, vergroot je naamsbekendheid, verbetert de interne communicatie en brengt jouw verkoopcijfers naar recordhoogtes!

Waarom kiezen voor Varamedia?

Een mooie website is belangrijk, maar wat heb je eraan als hij niet converteert?Heb je moeite met nieuwe klanten te bereiken? Samen met Varamedia creëer je een stijlvolle website en helpen we je met het aantrekken van gekwalificeerde leads: nieuwe prospecten of nieuwe sollicitanten. Rond deze kernaspecten hebben wij verschillende programma's opgebouwd die bewezen werken.

Webdesign

Nood aan een professionele website of webshop? Varamedia bouwt stijlvolle en gebruiksvriendelijke websites op maat van jouw bedrijf.


Krachtige content

Met ons team copywriters schrijven wij vliegensvlug krachtige copywriting. Dat zijn een heel aantal interessante webpagina's met sterke SEO


Leadgeneratie

Betere klanten nodig? Onze WordPress websites doen we ze horen te doen: leads genereren en nieuwe klanten aantrekken


Websites die zichzelf snel terugverdienen

Wil je een mooie website die dient als een goede eerste indruk. Eerste indrukken zijn krachtig en kunnen ervoor zorgen dat bezoekers blijven of vertrekken. Naast webdesign kijken we ook naar conversie optimalisatie en hoe je op de eerste plaats in Google geraakt door middel van Search Engine Marketing.

Bij Varamedia zijn we expert in zoekmachineoptimalisatie! In maximum 6 maanden tijd brengen wij jouw bedrijf helemaal bovenaan in de zoekresultaten van Google. Dat levert gemiddeld 40% meer leads op én geeft je een enorme voorsprong op je concurrenten.

Webdesign

Voordelen van een geoptimaliseerde website

Website bezoekers zijn van nature aangetrokken tot wat het oog pleziert. Bij een website ligt dit ook op dezelfde lijn. Een goed design zorgt er namelijk voor dat een bezoeker lang blijft en makkelijk kan converteren.

  • Digitaal visitekaartje

Je website zorgt voor een visuele identiteit van je bedrijf. Je presenteert jezelf naar de buitenwereld en je eerste indruk is heel belangrijk.

  • Meer bezoekers

Door je website uit te breiden met unieke keywords en veel content, zal je website stijgen in de Google rankings. Dit zorgt voor meer traffic.

  • Meer conversies

Door je website te optimaliseren, zullen bezoekers makkelijker converteren. Meer converteren = meer verkopen.

Heb ik als bedrijf een goede website nodig?

Een goede website is een absolute must de dag van vandaag. Het dient als online visitekaartje en is een belangrijke factor in het business aspect (sales).

Wat mag ik verwachten?

Een SEO geoptimaliseerde website die gebruiksvriendelijk is, toegankelijk voor iedereen, op elk apparaat. Een ontwerp dat past bij je huisstijl en identiteit als bedrijf.

Hoeveel betaal ik voor een website?

Dit hangt af van verschillende factoren en wensen van de klant.

 

Waarom zou ik webdesign uitbesteden?

Zelf je website maken duurt erg lang en zal lang niet zo professioneel zijn als de websites die wij maken voor jou. Wij maken hem ook nog eens gebruiksvriendelijk, SEO geoptimaliseerd en responsief, wat allemaal uitgebreide kennis vereist.

 

Wat zijn de kenmerken van een goede website?

  • Responsiviteit

Deze dagen zit ongeveer zo'n 90% van alle website bezoekers op de gsm. Een ontwerp dat zowel op pc, ipad als op mobiel is afgestemd is daarom ook onmisbaar de dag van vandaag.

  • Conversie optimalisatie

Een goed ontworpen website zal verschillende instappunten hebben om te converteren. De bezoekers worden op een subtiele wijze hier naartoe gestuurd.

  • Gebruiksvriendelijkheid

Het gevoel dat gebruikers van je website krijgen is heel belangrijk. Als een menu niet goed functioneert, kunnen ze snel afhaken. Dat willen we uiteraard vermijden.

  • Scoort hoog in SEO

Door kwalitatieve content toe te voegen aan je website, stijgt je ranking in Google. Je breidt je website uit en zorgt op deze manier voor meer bezoekers die mogelijks converteren.

Dylan De Blander
Webdesigner

Webdesign Varamedia

Neem contact met ons op

Eén aanspreekpunt voor jouw webdesign, Varamedia!

Onze webdesign klanten kennen allemaal een serieuze omzetgroei.

"Onze website is erg gebruiksvriendelijk, uitgebreid en komt overeen met onze identiteit. Het is een moderne, strakke website die voor heel wat leads zorgt. Onze SEO artikels zien er op en top uit op de website!"

Cedric Panté

CEO BUILDINC

"Een simpele, maar toch conversie gerichte website. Dat is wat Varamedia voor mij heeft gerealiseerd. Het past perfect in de kleuren van mijn huisstijl en ik krijg heel wat kwalitatieve leads binnen via de site!"

Django Sterckx

Betonwerken SMP

Betonwerken SMP

"Mijn website was toe aan vernieuwing. Samen met Varamedia besproken we enkele zaken en ging de webdesigner over tot een ontwerp. Deze was meteen wat ik zocht en we hebben al heel wat complimenten mogen ontvangen over de nieuwe website!"

Stijn Vroman

Spuitwerken Vroman

Wij staan klaar voor jou!

Wil je ook met jouw bedrijf groeien d.m.v webdesign voor SEO? Samen met onze webdesigner en marketeers gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf.

Wij staan klaar voor jou!

Wil je ook met jouw bedrijf groeien d.m.v webdesign voor SEO? Samen met onze webdesigner en marketeers gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf.