Varamedia logo
33+

SAY šŸ‘‹ TO VARAMEDIA

Webdesign gemaakt voor leadgeneratie

Wil je graag een stijlvolle website waarmee je nieuwe leads kan genereren?Ā Varamedia bouwt voor jou een succesvolle en complete WordPress website, volledig uitgerust met het best converterende design voor leadgeneratie.

Kom te weten hoe we voor jou nieuwe business kunnen aantrekken met een aantrekkelijke website voor jouw bedrijf.

Waarom kiezen voor Varamedia?

Een mooie website is belangrijk, maar wat heb je eraan als hij niet converteert? Heb je moeite met nieuwe klanten bereiken? Samen met Varamedia creƫer je een stijlvolle website die je helpt met het aantrekken van kwalitatieve leads: nieuwe prospecten of nieuwe sollicitanten.

Rond deze kernaspecten hebben wij verschillende webdesign programma’s opgebouwd waarvan de werking bewezen is.

Wil je een mooie website die dient als een goede eerste indruk. Eerste indrukken zijn krachtig en kunnen ervoor zorgen dat bezoekers blijven of vertrekken. Naast webdesign kijken we ook naar conversieoptimalisatie en hoe je op de eerste plaats in Google raaktmet Google Marketing.

MEER KLANTEN BEREIKEN

Nood aan een professionele website of webshop? Varamedia bouwt stijlvolle en gebruiksvriendelijke websites op maat van jouw bedrijf.

NAAMSBEKENDHEID VERGROTEN

Met ons team van copywriters schrijven wij kwalitatieve,Ā krachtige copy.Ā Dat zijn een heel aantal interessante webpagina’s metĀ sterke SEO.Ā 

MEER VERKOPENā€‹

Betere klanten nodig? Onze WordPress websites doen wat ze horen te doen: leads genereren en nieuwe klanten aantrekken

WANT TO šŸ¤ HANDS?

Jouw website ontwikkeling uitbesteden aan Varamedia zorgt voor een heuse boost!

Websitebezoekers zijn van nature aangetrokken tot wat het oog pleziert. Een goed design zorgt er namelijk voor dat een bezoeker lang blijft en makkelijk kan converteren.

Ons lead webdesignbureau maakt websites die mooi Ć©n commercieel succesvol zijn: een gouden combinatie van design en commercialiteit. Wij maken strategische keuzes op maat van jouw bedrijf!

Digitaal visitekaartje

Je website zorgt voor een visuele identiteit van je bedrijf. Je presenteert jezelf naar de buitenwereld en je eerste indruk is heel belangrijk.

Meer bezoekers

Door je website uit te breiden met unieke keywords en veel content, zal je website stijgen in de Google rankings. Dat zorgt voor meer traffic.

Meer conversies

Door je website te optimaliseren, zullen bezoekers makkelijker converteren. Meer converteren = meer verkopen.

Wat zijn de kenmerken van een goede website?

Responsiviteit

Deze dagen zit ongeveer zo'n 90% van alle websitebezoekers op de gsm. Een ontwerp dat zowel op pc, tablet als op mobiel is afgestemd is daarom vandaag.

Conversieoptimalisatie

Een goed ontworpen website zal verschillende instappunten hebben om te converteren. De bezoekers worden op een subtiele wijze richting conversie gestuurd.

Gebruiksvriendelijkheid

Het gevoel dat gebruikers van je website krijgen is heel belangrijk. Als een menu niet goed functioneert, kunnen ze snel afhaken. Dat willen we uiteraard vermijden.

Scoort hoog qua SEO

Door kwalitatieve content toe te voegen aan je website, stijgt je ranking in Google. Je breidt je website uit en zorgt zo voor meer bezoekers die mogelijks converteren: leads, leads en nog eens: leads!

Uitgelichte case: Groep Wouters

"Van minder dan 10 leads per MAAND, tot verschillende leads per DAG."

Jeroen: “Vanaf dag 1 hebben we bij Groep Wouters gefocust op het vernieuwen van website, die vroeger in een custom CMS-systeem bestond dat onaanpasbaar was. Een website is een marketinginstrument en moet flexibel zijn, anders raak je snel verouderd, zeker in een concurrentiĆ«le sector als de badkamersector.”

Dylan De Blander

Neem contact met ons op

EĆ©n aanspreekpunt voor jouw website-ontwikkeling, Varamedia!

Contactformulier expertisepagina's

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Hidden
test veldje

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?