Video marketing

Genereer meer leads en meer naamsbekendheid met videomarketing

Videomarketing brengt jouw bedrijf naar een hoger en professioneel niveau. Je genereert meer leads, vergroot je naamsbekendheid, verbetert de interne communicatie en brengt jouw verkoopcijfers naar recordhoogtes!

Waarom je zeker video marketing moet doen voor jouw bedrijf

Hoewel het geschreven woord zijn charmes heeft, biedt video je bedrijf heel wat voordelen. Het is een heel interactief communicatiemiddel en het houdt de aandacht makkelijker vast. Bovendien heeft videomarketing een hoge return on investment.
relevente

MEER KLANTEN BEREIKEN

Video’s worden vaker bekeken en gedeeld dan andere content
rank-hoger

BEREIK MEER OMZET

Video’s wekken vertrouwen op, en dat vertaalt zich in meer verkoop.
duurzame

RANK HOGER IN GOOGLE

Makkelijker gevonden worden in Google? Video’s zijn goed voor jouw SEO!

Een aanspreekpunt voor jouw online videomarketing, Varamedia!

Bij ons geen saaie, doffe bedrijfsvideo’s! Wij willen de authenticiteit van jouw bedrijf doortrekken in het videomateriaal. Zo creëren we inspirerende video’s die jouw bedrijf op de kaart zetten!

De kracht van video ligt volgens ons in de uniciteit, duidelijkheid en retoriek. Om jouw verhaal in de perfecte vorm te gieten, maken we gebruik van de nodige technische snufjes: camera’s, lensen, drones, belichting…

Video marketing

Genereer meer leads en meer naamsbekendheid met video marketing

Dankzij de kracht van video marketing ben je in staat jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Je kunt nieuwe leads genereren, je naamsbekendheid vergroten, de interne communicatie verbeteren of bijvoorbeeld jouw verkoopcijfers naar recordhoogtes brengen!
Groot bereik op sociale media
Video maakt je sneller vindbaar
Meer online conversies

Meer online conversies

De reden waarom marketeers zoveel van video houden, is omdat online consumenten er dol op zijn. Elke dag wordt er meer dan een miljard uur aan video op YouTube bekeken. Video is een flexibel en boeiend contentformaat. Het is eenvoudig te delen via meerdere platforms. Smartphones en video editors hebben het veel gemakkelijker gemaakt om video’s te maken, dus het potentieel voor een hoge ROI is groot.

Waarom je zeker video marketing moet doen voor jouw bedrijf

Bedrijfsvideo

Wil je graag de authenticiteit en ziel van je bedrijf overbrengen aan je (potentiële) klanten? Dan is een bedrijfsfilm daarvoor het perfecte medium! Wist je trouwens dat zo’n bedrijfsfilm een gevoel van vertrouwen creëert bij jouw klanten?

Product video

Wil je de specificaties, voordelen of de werkwijze van een product op een visuele manier voorstellen? Dan kan je kiezen voor video: de perfecte manier om meer verkoop te realiseren!

Testimonial video

Wat werkt nog overtuigender dan lezen wat iemand zegt over een product, dienst of bedrijf? Horen en zien wat iemand erover zegt natuurlijk! De overtuigingskracht van een video is enorm: het maakt emoties los en zorgt dat mensen sneller ingaan op een call to action.

Instructievideo

Verlies geen tijd meer met instructies geven. Met een instructievideo komt elke uitleg klaar en duidelijk over. YouTube is vandaag de meest gebruikte handleiding.

Vacaturevideo

Een openstaande vacature op een originele manier delen en tegelijk jouw onderneming in de kijker zetten?

videomarketing jean paul varamedia

Jean-Paul Dames
Video marketeer

Neem contact met ons op

Eén aanspreekpunt voor jouw online videomarketing, Varamedia!

Onze video marketing klanten kennen allemaal een serieuze omzetgroei.

“Hoe kan je beter mensen overtuigen om naar je resort te komen, dan met een video om de sfeer van Slovakijë in beeld te brengen? Met o.a. een drone en verschillende camera’s, heeft Varamedia alles perfect in beeld gebracht, zoals gewenst.”

Gerdi Van Fleteren

Sojka Resort
gerdi
“Elk kwartaal organiseren wij een opleiding voor ondernemers. Om inschrijvingen te verzamelen hiervoor, moeten we adverteren met een overtuigende video. Dankzij Varamedia hebben wij een kwalitatieve video die aanspreekt.”

EM Event

Lead Academy
“Het is een kunst als je over een gecompliceerd onderwerp een aansprekende video kan maken. Een moeilijke opdracht die Varamedia met glans heeft voltooid. Ik ben onder de indruk.”

Eric Dings

Ex-stra
Ex-stra

Video marketing voorbeelden

Beelden zeggen meer dan woorden. Wij hebben reeds knappe testimonial-, vacature- en bedrijfsvideo’s ontwikkeld. Bekijk enkele van deze gerust hieronder!

Wij staan klaar voor jou!

Wil je ook met jouw bedrijf groeien d.m.v videomarketing? Samen met onze video marketeer gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf.