Varamedia logo
33+

SAY 👋 TO VARAMEDIA

Genereer meer leads en meer naamsbekendheid met videomarketing

Videomarketing brengt jouw bedrijf naar een hoger en professioneel niveau. Je genereert meer leads, vergroot je naamsbekendheid, verbetert de interne communicatie en brengt jouw verkoopcijfers naar recordhoogtes!

Waarom je zeker video marketing moet doen voor jouw bedrijf

Hoewel het geschreven woord zijn charmes heeft, biedt video je bedrijf heel wat voordelen. Het is een heel interactief communicatiemiddel en het houdt de aandacht makkelijker vast. Bovendien heeft videomarketing een hoge return on investment.

Bij ons geen saaie, doffe bedrijfsvideo’s! Wij willen de authenticiteit van jouw bedrijf doortrekken in het videomateriaal. Zo creëren we inspirerende video’s die jouw bedrijf op de kaart zetten!

Bekijk hier onze Video Showcase!

De kracht van video ligt volgens ons in de uniciteit, duidelijkheid en retoriek. Om jouw verhaal in de perfecte vorm te gieten, maken we gebruik van de nodige technische snufjes: camera’s, lensen, drones, belichting… 

MEER KLANTEN BEREIKEN

Video’s worden vaker bekeken
en gedeeld dan andere content

b

BEREIK MEER OMZET

Video’s wekken vertrouwen op, en
dat vertaalt zich in meer verkoop.

RANK HOGER IN GOOGLE

Makkelijker gevonden worden in Google?
Video’s zijn goed voor jouw SEO!

WAAROM 🎥 GEBRUIKEN?

Waarom je zeker video marketing moet doen voor jouw bedrijf

Bedrijfsvideo

Wil je graag de authenticiteit en ziel van je bedrijf overbrengen aan je (potentiële) klanten? Dan is een bedrijfsfilm daarvoor het perfecte medium! Wist je trouwens dat zo’n bedrijfsfilm een gevoel van vertrouwen creëert bij jouw klanten?

Product video

Wil je de specificaties, voordelen of de werkwijze van een product op een visuele manier voorstellen? Dan kan je kiezen voor video: de perfecte manier om meer verkoop te realiseren!

Testimonial video

Wat werkt nog overtuigender dan lezen wat iemand zegt over een product, dienst of bedrijf? Horen en zien wat iemand erover zegt natuurlijk! De overtuigingskracht van een video is enorm: het maakt emoties los en zorgt dat mensen sneller ingaan op een call to action.

Instructievideo

Verlies geen tijd meer met instructies geven. Met een instructievideo komt elke uitleg klaar en duidelijk over. YouTube is vandaag de meest gebruikte handleiding.

Vacaturevideo

Een openstaande vacature op een originele manier delen en tegelijk jouw onderneming in de kijker zetten?

WANT TO 🤝 HANDS?

Genereer meer leads en meer naamsbekendheid met video marketing

Dankzij de kracht van video marketing ben je in staat jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Je kunt nieuwe leads genereren, je naamsbekendheid vergroten, de interne communicatie verbeteren of bijvoorbeeld jouw verkoopcijfers naar recordhoogtes brengen!

Groot bereik op sociale media
Video maakt je sneller vindbaar
Meer online conversies

Enkele realisaties

Beelden zeggen meer dan woorden. Wij hebben reeds knappe testimonial-, vacature- en bedrijfsvideo’s ontwikkeld. Bekijk enkele van deze gerust hieronder!

Jean-Paul Dames

Neem contact met ons op

Eén aanspreekpunt voor jouw online videomarketing, Varamedia!

Contactformulier expertisepagina's

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Hidden
test veldje

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?