Social media marketing

Meer leads, omzet en winst met Social media marketing!

Als bedrijf wil je dicht bij je huidige klanten staan én nieuwe klanten bereiken. Je wil een breed bereik én je wil dat jouw boodschap terecht komt net bij die mensen voor wie hij bedoeld is. Too good to be true? Zeker niet! Social media maakt dat alles mogelijk.

Hulp nodig bij jouw social media marketing? Contacteer ons gerust!

Social media marketing

Meer leads, omzet en winst met Social media marketing!

Als bedrijf wil je dicht bij je huidige klanten staan én nieuwe klanten bereiken. Je wil een breed bereik én je wil dat jouw boodschap terecht komt net bij die mensen voor wie hij bedoeld is. Too good to be true? Zeker niet! Social media maakt dat alles mogelijk.

Hulp nodig bij jouw social media marketing? Contacteer ons gerust!

Social media marketing, what’s in a name?

Onder de noemer social media marketing vallen heel wat elementen. Van advertenties op LinkedIn en Facebook tot content op TikTok en Instagram. Het is een web van verschillende tools en technieken die je dichter bij jouw doelgroep brengen.

Het leukste aan social media? Het maakt interactie mogelijk. Een TikTok kan viraal gaan of een Facebookpost kan gedeeld worden. Zo bereik je op een heel natuurlijke manier een breed publiek.

LEADS NAAR JOUW WEBSITE

Door de juiste boodschap op het juiste medium te plaatsen zorgen we dat mensen jouw website bezoeken.

NAAMSBEKENDHEID VERGROTEN

We zorgen dat jouw doelgroep je gezien heeft, dat ze weten wie je bent en waar je voor staat!

MEER VERKOPEN

Door strategische keuzes te maken zorgen we dat jij jouw verkoopcijfers ziet stijgen.

Social media marketing strategie

Omdat social media marketing uit zoveel elementen bestaat, is een goede strategie van cruciaal belang. Dat houdt in dat je doelbewust kiest hoe je social media platformen inzet om een specifieke boodschap te verspreiden om een welbepaald doel te bereiken.

Uiteraard is dat iets wat je niet zomaar kan. Het vergt specifieke kennis van elk kanaal en marketing expertise. Guess what, Varamedia heeft de knowhow en expertise om jouw social media marketing in goed banen te leiden. 

Social media markting

Jouw social media uitbesteden

Vind je zo’n social media strategie te veel werk? Don’t worry, bij Varamedia doen onze experts alles voor jou! Van strategische keuzes maken en de praktische uitwerking van de strategie tot het meten van de resultaten en het beantwoorden van al jouw vragen. 

Wij maken strategische keuzes op maat van jouw bedrijf

Voordat we jouw social media strategie uitwerken, leren we jou als bedrijf kennen. Wie ben je, waar sta je voor, wie is je doelgroep en op welke kanalen bevindt die zich? Op basis van jouw antwoorden werken we de beste strategie uit voor jouw bedrijf.

  • Groot bereik op sociale media 
  • Video maakt je sneller vindbaar
  • Meer online conversies

Organische campagnes en betaalde campagnes

Op basis van jouw specifieke doel zetten we organische campagnes, betaalde campagnes of een combinatie van beide in.  

Betaalde campagnes

Ook wel gekend als advertenties. Hiermee kan je nieuwe
klanten bereiken door heel gerichte doelgroepen te targetten.

Organische campagnes

Creëer content die bij jouw merk of bedrijf past. Denk aan posts, hashtags en stories die vertrouwen wekken en engagement vergroten.

Relevante kanalen voor jouw bedrijf

Social media FB

Facebook

Het grootste kanaal met een ruime diversiteit aan gebruikers. Zowel voor B2B als B2C een interessant kanaal. 

Instagram

Instagram

Het sociale medium met de hoogste betrokkenheid in vergelijking met andere sociale media.

sociale media marketing

LinkedIn

Dit kanaal wordt vooral gebruikt in een zakelijke context. Zeker voor bedrijven die B2B werken is dit een effectief medium.

youtube icon

Youtube

Op Google na de grootste zoekmachine met een heel divers publiek. Hier moet je zijn om met sterke visuals jouw doelgroep te bereiken.

tiktok icon

TikTok

Wil je Gen Z of millennials te pakken krijgen? Dan is TikTok the place to be! Hoewel je er ook wel enkele verdwaalde boomers kan vinden.

pinterest icons

Pinterest

In een vroeg stadium in de customer journey op de radar van jouw potentiële klant terechtkomen? Dat doe je via Pinterest!

Varamedia: een totaalaanpak

Bij Varamedia zijn we niet alleen experts in social media marketing, maar in digitale marketing in het algemeen. Wil je jouw bedrijf digitaal op de kaart zetten en concurrenten zoveel mogelijk voor blijven? Investeer dan in digitale marketing.

Interesse in onze andere diensten?

Wat het beste werkt? Een combinatie van al deze elementen op basis van een strategisch marketingplan op maat van uw bedrijf. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Neem gerust contact met ons op!

Investeren in de toekomst van jouw merk of bedrijf? Kies Varamedia voor jouw digitale marketingplan! Neem vandaag nog contact met ons op.

Renilde De Cuyper
Social media marketeer

Neem contact met ons op

Eén aanspreekpunt voor jouw social media marketing, Varamedia! 

Onze social media klanten kennen allemaal een serieuze omzetgroei.

"Varamedia speelde vanaf dag één kort op de bal en heeft het sneller en beter aangepakt dan zijn voorgangers. Per product lopen er maandelijks andere campagnes die we telkens analyseren en optimaliseren om zoveel mogelijk omzet te genereren."

René Van Raemdonck

Benfida

René

"We merken op het vlak van leadgeneratie een groot verschil in vergelijking met onze vorige partner. We zien échte resultaten: dagelijks stromen er leads binnen. Dat is ons doel, klanten genereren voor onze klanten. Dat is zeker de verdienste van Varamedia."

Michelle Vaes

Tervia's

Michelle Vaes

"Door maandelijks verschillende campagnes in te stellen en strategieën toe te passen, zit ik vaak al volboekt voor 3 maanden vooruit. Dit zorgt ervoor dat ik altijd werkzekerheid heb voor zowel mijzelf als mijn medewerkers."

Kevin Duyvejonck

Mosgigant

Wij staan klaar voor jou!

Wil je ook met jouw bedrijf groeien d.m.v social media marketing? Samen met onze marketeers gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf.

Wij staan klaar voor jou!

Wil je ook met jouw bedrijf groeien d.m.v social media marketing? Samen met onze marketeers gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf.