Varamedia logo
22+

SAY šŸ‘‹ TO VARAMEDIA

Het strafste recruitment marketingbureau voor een een efficiƫntere instroom van nieuw talent

Met hulp van Varamedia als jouw online recruitment marketing bureau bereik je precies de juiste mensen en zet je je recruitmentbudget efficiƫnt in! Wij zijn jouw all-in-one partner met ervaring in rekrutering, video en marketing. Onbezette vacatures behoren tot het verleden!

Wat Varamedia als recruitment marketingbureau doet voor jouw bedrijf?

2 op 3 bedrijven vinden steeds moeilijker geschikt personeel! Het plaatsen van een vacature op een vacaturewebsite is niet langer voldoende. Om je vacature in te vullen en zelfs werkzoekenden te bereiken en aan te trekken, is nu veel meer vereist:Ā recruitment marketing.

Ons marketingbureau heeft alle kennis in huis en bereiken jouw ideale kandidaten met converterende online campagnes. We bereiken toekomstige medewerkers via onder andere Google, social media en display ads.

We selecteren de juiste kanalen, creĆ«ren converterende content en optimaliseren de weg naar de sollicitatieknop. Op deze manier zetten we jouw recruitmentbudget op een slimme manier in en minimaliseren we de kosten. We blijven ook actief betrokken en rapporteren periodiek de resultaten van onze inspanningen.Ā 

Samen zorgen we ervoor dat ze binnenkort bij jou aan de slag gaan!

Video afspelen

WANT TO šŸ¤ HANDS?

Jouw recruitment marketing uitbesteden aan Varamedia zorgt voor snel resultaat!

Wij zijn een toonaangevende partner op het gebied van recruitment marketing. Met een team van ervaren specialisten houden wij ons dagelijks bezig met het bedenken en maken van creatieve online wervingscampagnes.Ā 

Neem contact met ons op

EĆ©n aanspreekpunt voor jouw toekomstige werknemers, Varamedia!

Contactformulier expertisepagina's

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Hidden
test veldje

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?