Marketingstrategie

Hoe pakt u uw (online) marketing aan?

Een marketingstrategie is belangrijk om zo weinig mogelijk tijd te verliezen aan marketingkanalen die niet optimaal zijn voor uw bedrijfsdoelstellingen. Wilt u aan B2B marketing doen? Start dan met LinkedIn en niet met Facebook als eerste kanaal voor sociale media marketing. Dat is maar één van de vele voorbeelden waarom online marketing structureel en strategisch moet worden ingezet.

Bij Varamedia stippelen we een marketingstrategie meestal uit in combinatie met een online marketing campagne via sociale media, via SEA of in combinatie met een SEO-campagne. Ook hier is het belangrijk om met een helder doel voor ogen te werken want SEO is weliswaar een interessant marketingkanaal maar tezelfdertijd ook relatief tijdrovend, wat een zorgvuldige planning daarom nog belangrijker maakt.

STRATEGISCHE MARKETINGCAMPAGNES

Doordacht aan marketing doen

Online marketing is een kunst, althans toch voor zij die met een beperkt budget op een doordachte wijze een zo groot mogelijk effect willen bereiken. Er wordt nog altijd veel geld verspild aan niet-renderende marketingcampagnes. De reden is meestal een gebrek aan strategie op de lange termijn. Schakel Varamedia in om uw marketingstrategie te finetunen voor optimale en snel zichtbare resultaten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zet de stap naar meer klanten, sales of leads via de digitale weg met een goed doordachte online marketingaanpak.