Grafisch ontwerp

GRAFISCH ONTWERP

Grafisch ontwerp is een van de belangrijkste marketingpijlers van een onderneming. Met aantrekkelijke visitekaartjes, flyers of autostickers komt uw zaak veel professioneler over en krijgt u meer zichtbaarheid, wat leidt tot extra omzet.

Varamedia helpt u graag op web met uw offline marketingstrategie door uw grafisch ontwerp te verzorgen. Laat ons weten wat u precies zoekt en wij bezorgen u een gratis reeks voorontwerpen zodat u een indruk krijgt van onze mogelijkheden.

Benieuwd naar hoe wij uw reclamestrategie een nieuwe boost kunnen geven met ontzettend aantrekkelijk promotiemateriaal, gemaakt door de beste grafische designers? Vraag een vrijblijvende offerte en laat ons u verbluffen met op maat gemaakte previews op basis van uw criteria.

Visitekaartjes laten ontwerpen

Visitekaartjes laten ontwerpen is niet eenvoudig als u het door een externe designer laat doen. Uw visitekaartjes moeten er immers perfect uitzien, want u krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Daarom moet uw grafisch designer uw wensen goed aanvoelen en regelmatig naar u terugkoppelen, zodat u betrokken bent in het ontwerpproces. Uw business kaartjes of bedrijfskaartjes zijn een weerspiegeling van uzelf en van uw bedrijf, vandaar vinden wij uw inspraak in het designproces heel belangrijk!

Varamedia onderscheidt zich van andere grafische bureaus door de lage prijzen en de grote mate van wederzijdse inspraak, waardoor u altijd kunt bijsturen en er zo meer garantie is dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat. We beginnen altijd met een 20-tal previews op maat van uw bedrijf (met uw logo er reeds in verwerkt) waaruit u kunt kiezen. Vervolgens gaan we verder in op het model van uw keuze en doen we verdere bewerkingen tot het visitekaartje helemaal beantwoordt aan uw verwachtingen.

Folders en flyers laten ontwerpen

Varamedia ontwerpt ook folders en flyers volgens hetzelfde procedé als bij de visitekaartjes. Als u een folder laat ontwerpen is het immers ook van groot belang dat het eindresultaat 100% overeenkomt met de boodschap die u wenst over te brengen naar uw klanten en prospects. Stuur ons een vrijblijvende offerte-aanvraag voor het ontwerpen van uw flyers of folders en wij bezorgen u enkele previews om u een eerste indruk te geven.

Nieuw logo laten ontwerpen

Naast flyers, folders en visitekaartjes specialiseert Varamedia zich ook in nieuwe logo’s en logo-ontwerpen (een nieuw logo voor uw winkel, webshop of bedrijf). Een logo moet goed de kern van uw bedrijf uitstralen. Hier werken we met uiterste precisie en sparen we geen enkele moeite, zonder dat dit zich laat merken in het marktconforme prijskaartje.

We zorgen dat uw logo wordt opgeleverd in een logo-kit met alle afmetingen zoals voor op uw website, voor afdrukken in hoge resolutie of voor op sociale media (Facebook, Instagram, LinkedIn).

Varamedia maakt uw nieuw logo met de nieuwste software zoals Adobe Illustrator en Adobe Photoshop. Naast loutere designen van het nieuw bedrijfslogo kunnen we uw logo ook visueel weergeven op 3D-simulaties zodat u een idee krijgt hoe uw logo eruit zou zien op bijvoorbeeld een kartonnen doos.

GRAFISCH DESIGN MET IMPACT

De eerste indruk telt!

Een paar seconden: zoveel tijd heeft u om uw potentiële klanten te overtuigen. Of dit nu is online of offline, via een flyer of folder: u moet snel een goede indruk maken. Varamedia helpt u met het designen van grafisch materiaal dat blijft nawerken en vooral: onthouden wordt. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zet de stap naar een mooie nieuwe website en gegarandeerd meer klanten, sales of leads via de digitale weg.