Search Engine Advertising (SEA)

Vergroot het succes van jouw bedrijf met Google Ads

Haal meer uit je Google Ads campagnes met een resultaatgerichte strategie van Varamedia. De juiste inhoud bij het juiste doelpubliek krijgen, that’s what it’s all about. Onklopbaar op kennisvlak. Duurzame partnerships. Persoonlijke aanpak. Transparant & efficiënt.

Search Engine Advertising (SEA)

Vergroot het succes van jouw bedrijf met Google Ads

Haal meer uit je Google Ads campagnes met een resultaatgerichte strategie van Varamedia. De juiste inhoud bij het juiste doelpubliek krijgen, that’s what it’s all about. Onklopbaar op kennisvlak. Duurzame partnerships. Persoonlijke aanpak. Transparant & efficiënt.

Waarom je als bedrijf voor Google Ads moet kiezen?

In België is Google nog steeds veruit de meest populaire zoekmachine. Maar liefst 94% van alle zoekopdrachten vindt plaats op deze site. Met Google Ads verschijnt jouw website bovenaan in Google.  Bedrijven die snel resultaat willen, adverteren online in Google.

Gericht adverteren

Wereldwijd of lokaal? Je kiest zelf op welke zoektermen je adverteert. Zo ben je zeker dat de juiste mensen interesse hebben in jouw producten of diensten. Zo zorgen we dat je geen budget verspilt.

Alles is meetbaar

Het grote voordeel van online adverteren is de transparantie. Met deze waardevolle informatie kunnen we campagnes bijsturen en optimaliseren. Bovendien kies je zelf hoeveel budget je investeert.

Budgetvriendelijk

Denk je ‘Leuk, die Google Ads, maar dat kan ik me niet veroorloven’? Dan hebben we goed nieuws: je hebt niet per se een gigantisch budget nodig. Het minimum dagbudget om rendabele campagnes op te zetten is €50.

Varamedia helpt jou naar de top

Wil je meer rendement halen uit je lopende Google Ads campagnes en wil je weten hoe je de advertenties nog beter kunt maken? Laat dan je campagnes beheren en optimaliseren door Varamedia. We hebben Google Ads-gecertificeerde professionals in huis die ervoor zorgen dat je meer leads, omzet én klanten krijgt. 

Van een Google Ads audit tot campagne management. Varamedia zorgt ervoor dat elk aspect van jouw Google Ads tiptop in orde is. 

Google Ads

Verover Google met SEA

Met Search Engine Advertising (SEA) pronk je bovenaan de zoekresultaten. Die klus alleen klaren is heel tijdsintensief en vraagt heel wat energie. Reken daarom op de experten van Varamedia voor jouw Google Ads! Wij doen het werk, jij geniet van de opbrengst!

  • Specialisatie in Google Ads

Onze experts hebben verregaande up-to-date kennis van SEA.

  • Altijd controle

Je kiest zelf hoeveel budget je investeert. De campagnes kan je op elk moment pauzeren en aanpassen zonder extra kosten. 

  • All-in aanpak

Varamedia is een full service online marketing bureau: naast SEA, hebben we ook een in-house SEO, CRO en e-mailmarketing team.

Heb ik als bedrijf Google Ads nodig?

93% van de mensen kijkt niet verder dan de eerste pagina van Google. Het is dus cruciaal om hoog te ranken in Google als je wil dat veel mensen jouw website bezoeken. Met Google Ads heb je een snelle voorsprong op je concurrenten en realiseer je meer leads en conversies. 

Remarketing

Wanneer je verder in jouw website- en verkoopstatistieken duikt dan zul je wellicht zien dat er een relatief kleine groep mensen is die bij het eerste bezoek direct een offerte aanvraagt, een bestelling plaatst of een andere gewenste actie uitvoert. De kans is dus groot dat iemand na een eerste bezoek de website verlaat zonder dat er een conversie plaatsvindt.

Door remarketing in te zetten breng je bij deze groep jouw bedrijf en aanbod opnieuw onder de aandacht. Zo blijf je op de radar van potentiële klanten.

Google Ads uitbesteden?

Waarom je de Google Ads voor jouw bedrijf zou uitbesteden aan Varamedia?

  • Snelle opstart van A tot Z

Een Google Ads-campagne vraagt heel wat voorbereiding. We moeten een strategie bepalen, advertentiegroepen opzetten, de juiste landingspagina’s aanmaken, etc. Varamedia neemt heel dit proces in handen, zodat jij meer tijd hebt voor andere taken.

  • Campagnebeheer

Google Ads campagnes opzetten is slechts de helft van het werk. Want van zodra alle advertenties lopen is er nog optimalisatie nodig. Op deze manier haal je meer uit je budget: meer conversies voor minder geld. Je krijgt iedere maand een gedetailleerd rapport van de resultaten.

  • Google Ads audit

Heb je al lopende Google Ads campagnes en wil je die laten nakijken door een specialist? Bestel dan een Google Ads audit. We analyseren en geven advies voor al je advertentiegroepen en doen de nodige aanpassingen.


Renilde De Cuyper
Digital Marketeer

Neem contact met ons op

Eén aanspreekpunt voor jouw Google Ads campagnes, Varamedia!

Onze SEA klanten kennen allemaal een serieuze omzetgroei.

“Ik ben erg tevreden, ik ben ervan overtuigd dat jullie expertise zéér waardevol is: jullie zijn goed in wat jullie doen. We betalen slechts 3 euro per lead die binnenkomt via de advertenties, dat is mooi.”

Yannick Kuylen

Dinac

yannick-kuylen

“Varamedia werkt actief mee aan het succes van onze advertenties: dat is voor mij van onschatbare waarde! Zo is het mogelijk om tegen een erg lage kostprijs een volledig gebouw of appartement te verkopen.”

Michelle Vaes

Tervia's

Michelle Vaes

"We zien dat de verkoop via Google Ads nu in stijgende lijn gaat. Dit is niet enkel te danken aan de advertenties, maar ook aan de vele optimalisaties die Varamedia heeft laten doorvoeren voor onze website."

René Van Raemdonck

Benfida

René

Wij staan klaar voor jou!

Wil je ook met jouw bedrijf groeien d.m.v Google Ads? Samen met onze digital marketeer gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf.

Wij staan klaar voor jou!

Wil je ook met jouw bedrijf groeien d.m.v videomarketing? Samen met onze video marketeer gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf.