Geavanceerde marketing consultancy

1-op-1 focus lead consultancy met een marketing expert

1-op-1 focus consultancy met een brede online marketingexpert. Deze dienst is geschikt voor bedrijven die zelf graag de handen uit de mouwen steken en hiervoor interne resources hebben. Met deze dienst werk je aan kennisopbouw in jouw eigen team en is het bovendien in sommige gevallen meer kostenefficiënt dan als je alles zou uitbesteden.

Geavanceerde marketing consultancy

1-op-1 focus consultancy met een marketing expert

Videomarketing brengt jouw bedrijf naar een hoger en proffesioneel niveau. Je genereert meer leads, vergroot je naamsbekendheid, verbetert de interne communicatie en brengt jouw verkoopcijfers naar recordhoogtes!

Geavanceerde lead marketing consultancy houdt in:

Uitgevoerd door Jeroen Van Raemdonck: digitaal ondernemer, marketingexpert met specifi eke specialisatie in Search marketing en oprichter Varamedia.be.
Vanop afstand heeft Jeroen ook toegang tot zijn uitgebreid marketingteam voor alle specifieke vragen. Kortom: op elke uitdaging krijg je een concreet strategisch antwoord.

BRAINSTORMSESSIES

1 uitgebreide brainstormsessie per maand, alle
voorbereidingen, permanente telefonische support
op afstand voor jouw team

DUIDELIJKE TO-DO'S

Na elke sessie een
uitgebreid verslag met to do’s die de maand erop
besproken worden.

SPECIALISATIES

Specialisaties van op hoog niveau, bewezen
met tientallen success cases van groot naar klein: SEO, SEA, Social Ads, etc.

Wat kan je verwachten? Resultaat

De traffic naar uw website zal sterk zal stijgen. Zowel organisch, betaald als direct. We werken aan social traffic, search traffic en innovatieve strategieën rond direct verkeer en e-mail verkeer. Finaal zal u een sterke impact voelen op uw resultaten: leads, sales, omzet.

Geavanceerde marketing consultancy

Voordelen van een externe lead marketing consultant

Onze marketing consultants werken we actief mee in jouw project, denken we mee na over je beste aanpak. Dat doen we steeds vanuit een grondige marketinganalyse. We bekijken je sector, je klanten, producten en de concurrentie. Op basis hiervan krijg je advies op maat. Van SEO, SEA, social ads, website ontwikkeling
in diverse CMS-systemen, marketingstrategie, e-commerce, leadgeneratie, e-mail marketing strategieën, videomarketing, online persuasion & CRO, branding & employer branding.

 • Eerste gesprek is vrijblijvend
 • Advies op maat
 • Opvolging van A tot Z

De voordelen

 • Hands-on mentaliteit
 • Een externe kijk
 • Flexibel & veelzijdig
 • Ervaring in meerdere sectoren
 • Een consultant kan rekenen op een achterban voor advies & feedback
 • Geen sociale lasten – enkel de gewerkte uren worden betaald
 • Geen interne administratie of personeelsadministratie
 • Zodra het project voorbij is, is er geen kostenpost meer

Strategisch marketing advies op maat

Ziet je door de bomen het bos niet? Dan kan een externe kijk wonderen doen. Als marketingconsultant beginnen we altijd met een objectieve kijk en kunnen we de feiten van op een afstand bestuderen & gericht advies geven.

Digitaal marketingstrategie

Ondernemingen doen steeds vaker beroep op externe marketing consultants. De reden hiervoor zijn talrijk. Terwijl het ene bedrijf behoefte heeft aan een tijdelijke marketingspecialist voor een vervanging, zal een andere gebruik maken van de externe & frisse kijk op de onderneming. Bovendien zijn we actief in verschillende sectoren en kunnen we te rade gaan bij een breed netwerk. 

Besteed nú diensten uit met een korting!

Kiest u toch om bepaalde specialisaties uit te besteden? Niet alles is makkelijk in-house te organiseren zoals SEO link building of SEO pillar page copywriting.
Geen paniek: als u in een exclusief consulting traject met Jeroen Van Raemdonck zit, krijgt u steeds 20% EXTRA korting op alle prijzen van onze diensten.

Varamedia biedt twee formules aan die apart kunnen bestaan of gecombineerd:

 • Consulting / Coaching:

Om de maand of om het kwartaal kom ik langs, doen we een brainstorm,
bekijken we alle marketingresultaten en strategieen en bepalen we de next steps. Zelf ben ik expertin nogal wat takken en kan ik moeiteloos van
het ene eiland naar het andere hoppen, en heb ik een groot strategisch overzicht. Na elke sessie maak ik een actieplan dat ik jullie bezorg en jullie
implementeren, in eigen team of via outsourcing. Interne kennisopbouw is hierbij een voordeel!

 • Outsourcing:

Hierbij besteed je bepaalde specialisaties uit aan mijn team tegen een korting exclusief voor klanten in het consultingtraject. Diensten zoals bv. SEO link building lenen zich uitstekend hiervoor omdat zoiets haast nooit intern kan georganiseerd worden. Of andere diensten waar je snelheid wilt maken i.p.v. budgeteffi ciëntie, kunnen hier ook geplaatst worden.

De snelheid van bepaalde diensten en ook de schaarse specialisaties die niet altijd intern te vinden zijn of veel te duur om te hiren (ik denk aan
geavanceerde e-mail marketing vraagstukken, of SEO link building, etc) zijn hierbij een voordeel!

Jeroen Van Raemdonck
Marketingexpert

Neem contact met ons op

Eén aanspreekpunt voor jouw geavanceerde marketing consultancy

Onze consultancy klanten kennen allemaal een serieuze omzetgroei.

"Jeroen was de eerste en interessantste persoon
die reageerde bij onze zoektocht naar een leadgeneratie bedrijf. Vanaf het eerste contact was hij altijd heel open en familiaal, je hebt bij Varamedia niet het gevoel dat je een nummertje bent."

Cedric Panté

CEO BUILDINC

"Jeroen is een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken."

Chris Cotteleer

2CX

chris cotteleer

"Ook het eerste contact met Varamedia verliep heel goed. Jeroen was heel direct en luisterde ook goed naar onze wensen. Dat is nu net het verschil tussen Varamedia en andere marketingbureaus, die je vaak in een bepaalde richting willen duwen."

Soufiane Achoui

Vansprint

VanSprint Review

Wij staan klaar voor jou!

Wil je ook met jouw bedrijf groeien d.m.v consultancy? Samen met onze consultant gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf.

Wij staan klaar voor jou!

Wil je ook met jouw bedrijf groeien d.m.v consultancy? Samen met onze consultant gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf.