Varamedia logo
33+

SAY šŸ‘‹ TO VARAMEDIA

1-op-1 focus lead consultancy met een marketing expert

Zie je door de bomen het bos niet? Dan kan een frisse, externe kijk wonderen doen. Als marketingconsultant beginnen we altijd met een objectieve kijk en kunnen we de feiten van op een afstand bestuderen om zo gericht advies te geven.

Geavanceerde lead marketing consultancy houdt in:

Varamedia biedt consultancy trajecten aan, uitgevoerd door Jeroen Van Raemdonck: digitaal ondernemer, marketingexpert en SEO-expert met specifieke specialisatie in search marketing en oprichter Varamedia.be.

Vanop afstand heeft Jeroen rechtstreekse toegang tot zijn team vakexperts en 20+ marketingbureau voor elk mogelijk specifiek vraagstuk. Kortom: op elke uitdaging krijg je een concreet, strategisch antwoord met onmiddellijk actieplan.

Resultaat: de traffic naar jouw website zal sterk stijgen. Zowel organisch, gepromoot als rechtstreeks. We werken aan social traffic, search traffic en innovatieve strategieƫn rond direct verkeer en e-mailverkeer. Finaal zal je een sterke impact voelen op jouw resultaten: leads, sales en omzet.

BRAINSTORMSESSIES

1 uitgebreide brainstormsessie per maand, alle
voorbereidingen, permanente telefonische support
op afstand voor jouw team

DUIDELIJKE TO DO'S

Na elke sessie een
uitgebreid verslag met to doā€™s die de maand erop
besproken worden.

SPECIALISATIES

Specialisaties van op hoog niveau, bewezen
met tientallen successvolle cases van groot naar klein: SEO, SEA, social ads, etc.

WANT TO šŸ¤ HANDS?

Voordelen van een externe lead marketing consultant

Als marketing consultants werken we actief mee in jouw project en denken we mee na over de beste aanpak. Dat doen we steeds vanuit een grondige marketinganalyse. We bekijken je sector, je klanten, producten en de concurrentie.

Op basis van die analyse krijg je advies op maat. Van SEO, SEA, social ads, website-ontwikkeling in diverse CMS-systemen, marketingstrategie, e-commerce, leadgeneratie, e-mailmarketingstrategieƫn, videomarketing, online persuasion en CRO, branding en employer branding.

Eerste gesprek is vrijblijvend
Advies op maat
Opvolging van A tot Z

Besteed nĆŗ diensten uit met een korting!

Kies je er toch voor om bepaalde specialisaties uit te besteden? Niet alles is makkelijk inhouse te organiseren zoals SEO-linkbuilding of SEO pillar page copywriting.
Geen paniek: als je in een exclusief consulting traject met Jeroen Van Raemdonck zit, krijg je steeds 20% EXTRA korting op alle prijzen van onze diensten.

Varamedia biedt twee formules aan die apart kunnen bestaan of gecombineerd kunnen worden:

Consulting / Coaching:

Om de maand of om het kwartaal kom ik langs, doen we een brainstorm, bekijken we alle marketingresultaten en strategieƫn en bepalen we de next steps. Zelf ben ik expert in nogal wat takken en kan ik moeiteloos van het ene eiland naar het andere hoppen, en heb ik een groot strategisch overzicht. Na elke sessie maak ik een actieplan dat ik jullie bezorg en jullie implementeren, in eigen team of via outsourcing. Interne kennisopbouw is hierbij een voordeel!

Outsourcing:

Hierbij besteed je bepaalde specialisaties uit aan mijn team tegen een korting, exclusief voor klanten in het consulting traject. Diensten zoals bv. SEO linkbuilding lenen zich hier uitstekend voor omdat zoiets haast nooit intern kan georganiseerd worden. Ook andere diensten waar je snelheid wilt maken i.p.v. budgetefficiƫntie, kunnen hier geplaatst worden. De snelheid van bepaalde diensten en ook de schaarse specialisaties die niet altijd intern te vinden zijn of veel te duur om in te huren (ik denk aan geavanceerde e-mailmarketingvraagstukken, of SEO linkbuilding, etc.) zijn hierbij een voordeel!

Jeroen Van Raemdonck

Neem contact met ons op

EĆ©n aanspreekpunt voor jouw geavanceerde lead marketing consultancy

Contactformulier expertisepagina's

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Hidden
test veldje

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?