Geavanceerde lead marketing consultancy

1-op-1 focus lead consultancy met een marketing expert

Deze dienst is geschikt voor bedrijven die zelf graag de handen uit de mouwen steken en hiervoor interne resources hebben. Met deze dienst werk je aan kennisopbouw in jouw eigen team. Deze aanpak is in sommige gevallen kostenefficiënter dan als je alles zou uitbesteden.

Geavanceerde lead marketing consultancy houdt in:

Uitgevoerd door Jeroen Van Raemdonck: digitaal ondernemer, marketingexpert met specifieke specialisatie in search marketing en oprichter Varamedia.be.
Vanop afstand heeft Jeroen ook toegang tot zijn uitgebreid marketingteam voor allerlei specifieke vragen. Kortom: op elke uitdaging krijg je een concreet, strategisch antwoord.

svgexport-29-1

BRAINSTORMSESSIES

1 uitgebreide brainstormsessie per maand, alle voorbereidingen, permanente telefonische support op afstand voor jouw team
sea1

DUIDELIJKE TO DO'S

Na elke sessie een uitgebreid verslag met to do’s die de maand erop besproken worden.
svgexport-29

SPECIALISATIES

Specialisaties van op hoog niveau, bewezen met tientallen successvolle cases van groot naar klein: SEO, SEA, social ads, etc.

Wat kan je verwachten? Resultaat.

De traffic naar jouw website zal sterk stijgen. Zowel organisch, betaald als direct. We werken aan social traffic, search traffic en innovatieve strategieën rond direct verkeer en e-mailverkeer. Finaal zal je een sterke impact voelen op jouw resultaten: leads, sales en omzet.

Geavanceerde lead marketing consultancy

Voordelen van een externe lead marketing consultant

Als marketing consultants werken we actief mee in jouw project en denken we mee na over de beste aanpak. Dat doen we steeds vanuit een grondige marketinganalyse. We bekijken je sector, je klanten, producten en de concurrentie.

Op basis van die analyse krijg je advies op maat. Van SEO, SEA, social ads, website ontwikkeling in diverse CMS-systemen, marketingstrategie, e-commerce, leadgeneratie, e-mailmarketingstrategieën, videomarketing, online persuasion en CRO, branding en employer branding.

Eerste gesprek is vrijblijvend
Advies op maat
Opvolging van A tot Z
  • Hands-on mentaliteit
  • Een externe kijk
  • Flexibel & veelzijdig
  • Ervaring in meerdere sectoren
  • Een consultant kan rekenen op een achterban voor advies en feedback
  • Geen sociale lasten – enkel de gewerkte uren worden betaald
  • Geen interne administratie of personeelsadministratie
  • Zodra het project voorbij is, is er geen kostenpost meer
Zie je door de bomen het bos niet? Dan kan een frisse, externe kijk wonderen doen. Als marketingconsultant beginnen we altijd met een objectieve kijk en kunnen we de feiten van op een afstand bestuderen om zo gericht advies te geven.
Ondernemingen doen steeds vaker een beroep op externe marketing consultants. De redenen hiervoor zijn talrijk. Terwijl het ene bedrijf behoefte heeft aan een tijdelijke marketingspecialist voor een vervanging, zal een ander bedrijf gebruik maken van de externe & frisse kijk op de onderneming. Bovendien zijn we actief in verschillende sectoren en kunnen we ten rade gaan bij een breed netwerk.

Besteed nú diensten uit met een korting!

Kies je er toch voor om bepaalde specialisaties uit te besteden? Niet alles is makkelijk inhouse te organiseren zoals SEO-linkbuilding of SEO pillar page copywriting.
Geen paniek: als je in een exclusief consulting traject met Jeroen Van Raemdonck zit, krijg je steeds 20% EXTRA korting op alle prijzen van onze diensten.

Varamedia biedt twee formules aan die apart kunnen bestaan of gecombineerd kunnen worden:

Consulting / Coaching:

Om de maand of om het kwartaal kom ik langs, doen we een brainstorm, bekijken we alle marketingresultaten en strategieën en bepalen we de next steps. Zelf ben ik expert in nogal wat takken en kan ik moeiteloos van het ene eiland naar het andere hoppen, en heb ik een groot strategisch overzicht. Na elke sessie maak ik een actieplan dat ik jullie bezorg en jullie implementeren, in eigen team of via outsourcing. Interne kennisopbouw is hierbij een voordeel!

Outsourcing:

Hierbij besteed je bepaalde specialisaties uit aan mijn team tegen een korting, exclusief voor klanten in het consulting traject. Diensten zoals bv. SEO linkbuilding lenen zich hier uitstekend voor omdat zoiets haast nooit intern kan georganiseerd worden. Ook andere diensten waar je snelheid wilt maken i.p.v. budgetefficiëntie, kunnen hier geplaatst worden.

De snelheid van bepaalde diensten en ook de schaarse specialisaties die niet altijd intern te vinden zijn of veel te duur om in te huren (ik denk aan
geavanceerde e-mailmarketingvraagstukken, of SEO linkbuilding, etc.) zijn hierbij een voordeel!

Jeroen Van
Raemdonck

Marketingexpert

Neem contact met ons op

Eén aanspreekpunt voor jouw geavanceerde lead marketing consultancy

Onze consultancy klanten kennen allemaal een serieuze omzetgroei.

“Jeroen was de eerste en interessantste persoon die reageerde bij onze zoektocht naar een leadgeneratie bedrijf. Vanaf het eerste contact was hij altijd heel open en familiaal, je hebt bij Varamedia niet het gevoel dat je een nummertje bent.”

Cedric Panté

CEO BUILDINC
“Jeroen is een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken.”

Chris Cotteleer

2CX
chris cotteleer
“Ook het eerste contact met Varamedia verliep heel goed. Jeroen was heel direct en luisterde ook goed naar onze wensen. Dat is nu net het verschil tussen Varamedia en andere marketingbureaus, die je vaak in een bepaalde richting willen duwen.”

Soufiane Achoui

Vansprint
VANSPRINT

Wij staan klaar voor jou!

Wil je ook met jouw bedrijf groeien d.m.v consultancy? Samen met onze consultant gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf.