Proximus business pack

Twijfel je over de Proximus Business Flex Pack als IT-oplossingen voor jouw bedrijf als ondernemer? We nemen een kijkje naar de connectiviteits-, netwerk-, security- en IT-oplossingen van Proximus. In dit artikel bespreken we wat Proximus Business Flex precies is en de voordelen en nadelen voor zowel kleine als grote bedrijven die willen functioneren op het internet.

Lees ook: alle tips en tricks voor de Vlaamse ondernemer

Wat is de Proximus Business Flex pack?

Proximus Business Flex is de dienst van Proximus voor ondernemers. Dat kunnen KMO's, zelfstandigen, organisaties, grote firma's of overheden zijn. Proximus biedt pakketen aan naar gelang de grootte en noden van jouw bedrijf. Zo hebben ze een op maat gemaakte bundel voor als je een thuiskantoor hebt of werkt met een volledige team.


Proximus heeft standaard in hun Business bundels: internet , mobiele telefonie en advies van Business Experts. Je hebt de mogelijkheid om in hun uitgebreide Business packs digitale tv en vaste telefonie als optie bij te nemen. Een voordeel hiervan is dat je die verschillende diensten krijgt op één factuur en die IT-oplossingen niet meer hoeft te zoeken bij verschillende IT-firma's.


We bekijken de uitbreidbare opties bij Proximus Business Flex:

Aanvullende IT-oplossingen bij Proximus Business Flex

Je eigen website met Bizz Online

Proximus zorgt voor de creatie en support van je professionele website.

Multi-mobiele telefonie

Met Business Mobile Flex, kan je jouw bundels aanpassen voor jou of meerdere mensen in jouw team.

Hulp voor starters

Proximus helpt nieuwe zaken digitaliseren.Bizz Internet Garantie

Automatische switch naar 4G in geval van een storing


Prime: Advies van Business Experts

Een Business Expert van Proximus helpt bij IT en business-vragen via de MyProximus app.

Bizz Call Connect

Met Bizz Call Connect kan je jouw gesprekken beheren, zelfs als je onderweg bent vanaf al je toestellen

Wat kost Proximus?

De prijzen van Proximus Business is afhankelijk van welke bundel je neemt. Concreet spreekt het voor zich dat als je een zwaardere pakket neemt met meer diensten van Proximus dat je ook meer betaalt.

In de basis Businessbundels zit een standaard internetbundel en extra IT-ondersteuning inbegrepen. Maar je kan een aantal zaken toevoegen aan jouw basisbundel:

  • Met of zonder vaste telefonie
  • Met of zonder digitale TV 
  • Met of zonder een eigen website (Bizz Online)
Proximus Business Pack

Waarom kiezen voor een ondernemingspakket van Proximus?

Het grootste voordeel van een ondernemingsbundel nemen bij Proximus is dat je internet veel snelle en betrouwbaarder is dan de normale bundels die je krijgt als particulier, maar je betaalt ook veel duurdere prijs. In een wereld waar steeds meer ondernemingen digitaliseren is zo'n upgrade vaak onmisbaar.

Veel van de boven vernoemde extra diensten kan je ook bij verschillende andere IT-bedrijven vinden. Alleen is het makkelijker voor jouw boekhouding als alles in één factuur te vinden is. De interessantste aanbieding bij Proximus is dat je hulp kan inschakelen van Business-experts.

Nuttige bronnen

Voorwaarden rond het opstarten en opzeggen van een website bij Proximus (Bizz Online) 

Dit zijn alle voorwaarden als je een website wilt bij Proximus. Hierin vind je de nodige informatie om je Bizz Online op te zetten, op te starten, voorwaarden en contracten.

Hoeveel kost een Proximus Business Flex bundel?

Als startende zelfstandige popel je om aan de slag te gaan. Spannend! Afhankelijk van hoe groot je eigen onderneming is kan je zelf een Proximus Business Flex bundel samenstellen. Hieronder is een samenvatting van alle prijzen met extra opties bij Proximus.

Categorie: