HOOG RENDEMENT

Onze diensten betalen zichzelf terug!

SLUIT U AAN BIJ ONZE COMMUNITY VAN ONDERNEMERS

bEKIJK OOK ONZE GRATIS MARKETING AUDIT

 • Home
 • /
 • Shop
 • /
 • SEO Link Building (Off page SEO) – 10 plaatsingen per maand

SEO Link Building (Off page SEO) – 10 plaatsingen per maand

445,00

Link Building is een belangrijke Off-page SEO strategie. Tegelijk is Link Building ook één van de moeilijkste hoekstenen van SEO. Waarom? Het is een marketingonderdeel waarin het concept partnerships en netwerk centraal staan. Wij hebben ongeveer 150 eigen websites in beheer in Nederland en België die we inzetten voor link building doeleinden. Daarnaast beschikken we over een partnernetwerk van maar liefst 9000 websites die tegen betaling link building services bieden in onderaanneming. Dit zijn stuk voor stuk kwalitatieve domeinen met kwalitatieve content en een hoge domeinautoriteit.

Categorie:

Link Building is een belangrijke Off-page SEO strategie. Tegelijk is Link Building ook één van de moeilijkste hoekstenen van SEO. Waarom? Het is een marketingonderdeel waarin het concept partnerships en netwerk centraal staan.

Wij hebben ongeveer 1500 websites in beheer in Nederland en België die we inzetten voor link building doeleinden. Daarnaast beschikken we over een partnernetwerk van maar liefst 9000 websites waar we ook contextuele links mogen plaatsen tegen een lage vergoeding. Dit zijn stuk voor stuk kwalitatieve domeinen met kwalitatieve content en een hoge domeinautoriteit.

Is link building wel nodig?

Zonder links naar een website zal deze website het nooit heel erg goed doen in Google. Simpel. Links kunnen komen op natuurlijke wijze maar dit proces neemt jaren in beslag zonder enige zekerheden. Daarom is een actieve linkbuilding aanpak noodzakelijk om de beste SEO-resultaten te krijgen.

Word online meer gezien dan uw concurrenten!

Om uw concurrenten digitaal een stapje voor te zijn, is linkbuilding ook één van de hoekstenen in deze strategie.

Doe zelf de test en bekijk hoeveel backlinks uw concurrenten hebben. Zo weet u hoeveel werk u nog heeft met uw eigen website om uw concurrentie voor te zijn!

 1. Surf naar Ubersuggest en maak een gratis account aan.
 2. Klik op ‘SEO Verkenner’ en daarna ‘backlinks’
 3. Voer de URL in van uw concurrent en klik op ‘Zoeken’
 4. U krijgt een volledig overzicht van alle backlinks van uw concurrenten.

 

Backlinks - linkbuilding verkenner Ubersuggest

Inbegrepen in onze link building service:

 • Voorafgaande analyse van de interne linking van de cluster doelpagina’s (met briefing voor de web developer via e-mail indien wijzigingen nodig zijn). Zonder degelijke interne linking is link building niet doeltreffend.
 • 9 unieke nieuwe link partnerships per maand van kwalitatieve domeinen uit eenzelfde of een aanleunende niche (.be / .nl). Manueel opgezocht, onderhandeld en geplaatst.
 • 1 unieke nieuwe Blog partnership per maand van kwalitatieve domeinen uit eenzelfde of een aanleunende niche (.be / .nl). Manueel opgezocht, onderhandeld en geplaatst.
 • Minimale duurtijd: 3 maanden (opzegtermijn 1 maand).
 • SEO Nulmeting voor Keywords: hiermee wordt de doeltreffendheid van deze strategie naadloos gemeten. U ziet zwart op wit de vooruitgang van uw zoekposities in Google.
 • Voor elke Blog link wordt een uniek stuk content geschreven met de juiste context, zodat de links echte SEO-waarde krijgen en niet ‘gewoon’ PageRank van het domeinniveau doorgeven. Wij schrijven deze content zelf en ook dit zit inbegrepen.

Samengevat:

 • Wij kopen ons in bij exclusieve websites in uw niche. De links zijn dus contextueel.
 • Manueel plaatsingswerk
 • Geen automatisaties(= black hat seo) en alles manueel en natuurlijk. Enkel white hat seo.
 • Met als gevolg: geen enkel risico op een Google Penalty (en gegarandeerde positieve resultaten)
 • Content creatie voor de link building
 • We schrijven unieke content die we gebruiken om de links de allerbeste SEO-waarde mee te geven.

SEO Link Building is een recurrente service met gegarandeerde resultaten. Niet tevreden na de eerste 3 maanden? Geld terug!

Twijfelt u tussen SEO en andere marketing services zoals SEA via Google? Niet twijfelen: investeer als eerste in SEO. Dit loont veel meer dan betaalde marketing (maar heeft daarentegen wel pas ingang van zichtbaar effect op een termijn van gemiddeld 3 maanden).

Tip: bekijk ook onze diensten in Monthly Blogging.

Wordt onderstaande grafiek binnenkort uw situatie?

grafiek link building

Garantie op tevredenheid

Actief Sinds 2018

meer dan 900 klanten en cases

100% veilig Betalen

VIA SSL-VERSLEUTELING EN MOLLIE

Krijg markttractie als nooit tevoren