HOOG RENDEMENT

Onze diensten betalen zichzelf terug!

SLUIT U AAN BIJ ONZE COMMUNITY VAN ONDERNEMERS

bEKIJK OOK ONZE GRATIS MARKETING AUDIT

 • Home
 • /
 • Shop
 • /
 • Nieuwe website voor Lead Generatie (Geavanceerd) + blijvende SEO-opbouw

Nieuwe website voor Lead Generatie (Geavanceerd) + blijvende SEO-opbouw

3.850,00

Nood aan een nieuwe website gericht op leadgeneratie en klantenwerving voor uw bedrijf?

Dan kan Varamedia u gegarandeerd op weg helpen naar meer digitale omzet en leads via een aantrekkelijke en SEO-geoptimaliseerde website.

Deze dienst omvat de creatie van een SEO-vriendelijke website en is een light-versie van de Website + SEO dienst die u vindt op deze pagina.

Categorieën: ,

Nood aan een nieuwe website gericht op leadgeneratie en klantenwerving voor uw bedrijf?

 1. Bouw splinternieuwe website en doorlopend onderhoud van deze website.
 2. Eigen inloggegevens waarmee u ZELF gemakkelijk content kunt toevoegen aan de website (afbeeldingen, berichten, realisaties)
 3. Geavanceerd houdt in: de belangrijkste pagina’s komen op de website: homepagina, dienstenpagina’s en contactpagina. Daarnaast werken we 4 belangrijke SEO-clusers uit van elk 4 pagina’s (waarom dit enorm belangrijk is om in Google gevonden te worden, leest u hier).
 4. Pagina en Website Architectuur Design inbegrepen (maar het logo en de huisstijl wordt door de klant aangeleverd of apart besteld).
 5. Eenmalige kostprijs: €3850.
 6. Specifieke custom ontwikkelingen zijn steeds in een apart order. Wilt u bijvoorbeeld de website omvormen na een jaar of wilt u nieuwe functies toevoegen die ontwikkeling vereisen, dan is een apart order vereist en maken we vooraf bestek. Een zekerheid die u bij ons heeft is dat de kosten onder controle blijven.
 7. €97 per maand voor ongoing SEO-werk voor Lead Generatie van de website met kwartaalrapporten (website-updates) en maandrapporten (SEO-ontwikkelingen) van uw Account Manager.
 8. Gebouwd om indruk te maken en bezoekers om te zetten in klanten.
 9. Maandelijkse website-updates en website-security inbegrepen!
 10. SEO-geoptimaliseerd (hoge vindbaarheid in zoekmachines zoals Google / Bing)
 11. Gegarandeerde tevredenheid. Beste prijs-kwaliteit.
 12. Prijs per maand (facturatie per kwartaal)
 13. Exclusief website-hosting en domeinnaam (belangrijk). De hosting en domeinnaam staan op uw eigen naam.
 14. Bent u bijna overtuigd maar heeft u nood aan visuele bewijzen van onze digitale magie? Vraag dan een gratis demowebsite aan. Helemaal vrijblijvend.

Onze garantie + uw ROI

 • Uw leads instroom zal exponentieel toenemen.
 • De ROI wordt gemeten via een apart dashboard waarin we de leadsinstroom meten. U ziet letterlijk de hoge return van uw investering. Vraag hier een gratis preview aan van ons Leads Dashboard.
 • Het design van uw website zal de mensen grote ogen doen trekken.
 • Ongelimiteerde revisies van de website.

Optioneel: Afspraken-automatisatie voor uw klanten, gesynchroniseerd met uw digitale agenda. Zo kunnen klanten zelf een moment inplannen in uw agenda op tijdstippen die nog vrij zijn. Ideaal voor leadgeneratie of voor afspraakberoepen zoals kapperszaken, schoonheidssalons of dokterspraktijken. 

Bekijk ook onze bijkomende SEO-diensten: Monthly Blogging en SEO Link building. Beide diensten werken aanvullend op deze website-creatie omdat zij zorgen voor significante toenames in SEO-verkeer via Google. Bekijk ook onze fotoshoots voor bedrijven, huisstijlcreatie en onze voordelige website-hosting + onderhoud formule.

Garantie op tevredenheid

Actief Sinds 2018

meer dan 900 klanten en cases

100% veilig Betalen

VIA SSL-VERSLEUTELING EN MOLLIE

Krijg markttractie als nooit tevoren