Review De Mosgigant

“Zolang de resultaten er zijn, ben ik tevreden. En die belofte komt Varamedia zeker na.”

Mosgigant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontmossing van gevels en daken. Ze zorgden reeds voor een diepe en grondige ontmossing voor tal van woningen in West-Vlaanderen en omstreken, zodat de gevels en daken weer als nieuw zijn.

Deel dit
Toch merkte zaakvoerder Kevin Duyvejonck dat de website niet veel nieuwe klanten aantrok en bijgevolg niets opbracht. Daarom ging hij op zoek naar een marketingbureau dat hem hierbij kon helpen. Varamedia nam de volledige website onder handen en zorgde voor een krachtige SEO-campagne, alsook betaalde campagnes zoals Facebook Ads en Google Ads.
De Mosgigant logo

“Ik was er meteen zeker van dat Jeroen weet waarmee hij bezig is, dus ik aarzelde dan ook niet om hem mijn project toe te vertrouwen.”

Volgens zaakvoerder Kevin Duyvejonck was het voor hem al snel duidelijk dat hij met Varamedia in zee zou gaan: “De eerste gesprekken waren vlot en spontaan. Ik was er meteen zeker van dat Jeroen weet waarmee hij bezig is, dus ik aarzelde dan ook niet om hem mijn project toe te vertrouwen.”
Kevin Duyvejonck
Kevin Duyvejonck, zaakvoerder De Mosgigant

“Zolang de resultaten er zijn, ben ik tevreden. En die belofte komt Varamedia zeker na.”

Het is voor Kevin vooral belangrijk dat hij kan rekenen op een marketingbureau, zonder dat hij zich zelf al te veel moet bezighouden met het bijhouden van de resultaten. “Ik gaf Jeroen volledig carte blanche. Ik betaal het marketingbureau en zij moeten zorgen dat de leads binnenkomen, ik doe de rest wel”, aldus de zaakvoerder. “Hoe ze het doen, kiezen ze zelf. Zolang de resultaten er zijn, ben ik tevreden. En die belofte komt Varamedia zeker na.”

“Het is fijn dat je als klant bij Varamedia kan genieten van een snelle en persoonlijke aanpak.”

“Ook het contact met Varamedia verliep steeds vlot”, aldus de zaakvoerder. “k had bij Varamedia steeds één vast aanspreekpunt, Renilde, en kon haar altijd bereiken wanneer ik een vraag of opmerking had. Het is fijn dat je als klant bij Varamedia kan genieten van een snelle en persoonlijke aanpak!”
De Mosgigant

“Je merkt dat Varamedia zich onderscheidt van andere marketingbureaus in de manier waarop ze de website, SEO en SEA hebben aangepakt.”

Duyvejonck: “Al zitten we nog steeds in de startfase, toch merk ik al een duidelijk verschil tegenover de periode voor we met Varamedia samenwerkten. We beginnen nu al meer en meer kwalitatieve leads binnen te krijgen, wat een goed teken is. Je merkt dat Varamedia zich onderscheidt van andere marketingbureaus in de manier waarop ze de website, SEO en SEA hebben aangepakt. Bezig blijven zoals we bezig zijn, is de boodschap dus!”

Ook zin om met jouw bedrijf op plaats #1 te komen in Google Search?

Bekijk hier onze manier van werken en neem contact op voor een gratis consultatieronde!

leadgeneratie

Statistieken

0 +
Medewerkers
0 +
Tevreden klanten
0 +
SEO-artikels per maand

Wat klanten over ons zeggen

Aanrader van formaat.

“Samenwerken met Jeroen is samenwerken met een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken. Wat ons betreft … een aanrader van formaat.”

Chris Cotteleer
CEO ProfitX2.com

Zeer tevreden!

“Zeer tevreden van Varamedia voor zowel het dagdagelijks beheer en hosting van de website, maar ook voor advies en de SEO-campagne. Wij hebben een forse toename mogen waarnemen in zowel bezoekers als het aantal leads! Tevreden klant.”
Yannick Kuylen
Dinac

Doet wat het belooft.

“Varamedia doet simpelweg wat het belooft. Op korte termijn werden voor ons bedrijf waardevolle leads gecreëerd waar we echt mee aan de slag kunnen! Een echt no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan! Eindelijk een team waarop je kan bouwen. Bedankt Varamedia!”
Cedric Pante
BuildInc