De digitale versnelling

DIGITAAL HELEMAAL MEE

De Digitale Versnelling is een uniek project van Telenet Business om meer rendement en omzet te halen uit uw bestaande digitale kanalen. Denk hierbij aan een website of sociale media, die door veel van uw klanten worden gebruikt om uw diensten of producten te ontdekken. 

Veel ondernemers hebben het elke dag druk met werken uitvoeren, facturen opvolgen, de werkdag voorbereiden, klanten zoeken en de telefoon opnemen. Vandaar blijft een ‘digitale versnelling’ vaak achterop, hoewel het voor de instroom van nieuwe klanten natuurlijk wel belangrijk is om digitaal zoveel mogelijk mee te zijn. Met dit versnellingstraject kunt u van een gratis consultatiegesprek gebruik maken om uw zaak op digitaal vlak helemaal op de rails te krijgen.

Schakel een digitale versnelling hoger

De offline marketingkanalen zoals krantenadvertenties of reclameborden vormen vandaag de dag niet meer het belangrijkste reclamekanaal voor de meeste bedrijven. Als het uw bedoeling is om via uw website meer verkopen te realiseren of leads (nieuwe klanten) te verwerven, is online marketing een veel betere manier om uw doelstellingen te bereiken.

Veel bedrijven zijn al een digitale versnelling hoger geschakeld en gebruiken nu consequent Google Adwords of Facebook Ads voor hun online marketingstrategie. Daarom is het belangrijk dat u ook mee bent met de belangrijkste ontwikkelingen, mocht dit nog niet het geval zijn. Het grootste voordeel van online marketing is dat het wel geld kost, maar ook zichzelf gemakkelijk terugverdient, als de marketingkanalen juist worden gekozen en ingezet. Hierover geven we u graag wat meer tips. Vul onderaan het contactformulier in voor een gratis consultatiegesprek en we helpen u mee met digitaal te versnellen.

Gratis consultatiegesprek voor uw Digitale Versnelling

Gratis marketing consultatiegesprek

Heeft u een eigen website of nog niet? Doet u al aan marketing via sociale media? Of wilt u zichzelf digitaal op de kaart zetten met een nieuwe website? Stel al uw vragen tijdens het gratis consulatiegesprek waarbij we u helpen met digitaal te groeien. We analyseren uw situatie en geven tips op maat van uw bedrijf, waar u snel mee aan de slag kunt. 

Gratis marketing consultatiegesprek

Vul hieronder uw gegevens in en we plannen een gesprek in voor uw digitale versnelling.