De Digitale Versnelling van Telenet

De Digitale Versnelling van Telenet

De Digitale Versnelling is een uniek project van Telenet Business om meer rendement en omzet te halen uit uw bestaande digitale kanalen. Denk hierbij aan een website of sociale media, die door veel van uw klanten worden gebruikt om uw diensten of producten te ontdekken. 

Veel ondernemers hebben het elke dag druk met werken uitvoeren, facturen opvolgen, de werkdag voorbereiden, klanten zoeken en de telefoon opnemen. Vandaar blijft een ‘digitale versnelling’ vaak achterop, hoewel het voor de instroom van nieuwe klanten natuurlijk wel belangrijk is om digitaal zoveel mogelijk mee te zijn. Met dit versnellingstraject kunt u van een gratis consultatiegesprek gebruik maken om uw zaak op digitaal vlak helemaal op de rails te krijgen.

Schakel een digitale versnelling hoger

De offline marketingkanalen zoals krantenadvertenties of reclameborden vormen vandaag de dag niet meer het belangrijkste reclamekanaal voor de meeste bedrijven. Als het uw bedoeling is om via uw website meer verkopen te realiseren of leads (nieuwe klanten) te verwerven, is online marketing een veel betere manier om uw doelstellingen te bereiken.

Veel bedrijven zijn al een digitale versnelling hoger geschakeld en gebruiken nu consequent Google Adwords of Facebook Ads voor hun online marketingstrategie. Daarom is het belangrijk dat u ook mee bent met de belangrijkste ontwikkelingen, mocht dit nog niet het geval zijn. Het grootste voordeel van online marketing is dat het wel geld kost, maar ook zichzelf gemakkelijk terugverdient, als de marketingkanalen juist worden gekozen en ingezet. Hierover geven we u graag wat meer tips. Vul op deze pagina het contactformulier in voor een gratis consultatiegesprek en we helpen u mee met digitaal te versnellen.

Onze specialisaties:

  • Website: hoe verbetert u uw huidige website of hoe bouwt u er makkelijk een nieuwe?
  • E-commerce: droomt u van een eigen webshop? Onze expert helpt u deze droom te realiseren.
  • Social media: niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Haal er samen met de expert alles uit om dit kanaal zo goed mogelijk in te zetten.
  • Branding: uw bedrijf anders positioneren? Een nieuw logo? Het is allemaal mogelijk.
  • Advertising: stuurt u af en toe advertenties uit via post? Denk dan zeker ook eens na over online reclame op Google, Facebook, Twitter,…
  • E-mail: een e-mailbestand opbouwen of e-mailmarketing gebruiken? Na het bezoek van onze expert is dit helemaal uitgeklaard.
  • Efficiency en infrastructure: alle info over online tools die u kunt gebruiken om efficiënter te werken.
  • Measurement: wilt u graag het aantal bezoekers op uw website meten of duidelijke doestellingen opzetten voor uw online kanalen? Maak dan een afspraak met een expert die hierin uitblinkt.
  • Security: leer hoe u het best uw computer, website of webshop kunt beveiligen.

Geef een reactie