Varamedia logo
20+

Spuitwerken Vroman

Leads vinden de weg véél sneller naar Vroman!

De uitdaging

Stijn Vroman: "Wij zijn met Spuitwerken Vroman gespecialiseerd in het spuiten van woningen, zowel particulieren als bedrijven. Wij werken de woningen af tot in de puntjes en wij streven enkel en alleen naar high-end afwerking."

Wij wilden ons bedrijf laten groeien, maar wij kregen de verkeerde leads binnen. Toen zijn wij op zoek gegaan naar een nieuw marketingbureau en zo klopten wij aan bij Varamedia en dat zorgde voor de extra groei van ons bedrijf!"

Onze aanpak

Stijn Vroman: "Wij klopten aan bij Varamedia en zijn direct van onze stoel geblazen door de informatie die Jeroen ons gaf."

"Jeroen vertelde dat onze website mooi was, maar niet voor het juiste resultaat zorgde. Varamedia zorgde dus in eerste instantie voor een gloednieuwe website ; dat leverden meteen al extra nieuwe leads op!"

Stijn Vroman: "Daarnaast zorgde het video agency van Varamedia voor betere videomarketing met een bedrijfsvideo, enkele testimonial video's én professionele foto's. Want als je professioneel werk wilt afleveren, moeten de foto's natuurlijk ook professioneel zijn."

Het resultaat

Het resultaat was dat Spuitwerken Vroman veel meer leads kreeg via alle kanalen: organisch, via Google Ads, sociale media en zelfs LinkedIn. Daarnaast zorgde Varamedia ook voor een betere employer branding zodat nieuwe medewerkers (schilders) ook hun weg vonden naar het bedrijf.

Stijn Vroman: "Nieuwe klanten vinden de weg naar Vroman veel gemakkelijker via Google, Facebook en zo meer. De klanten die op de website komen, zien direct dat wij een professioneel bedrijf zijn door de vorm van de website. Dan spreek ik over het fotomateriaal, het beeldmateriaal en de teksten die geschreven zijn. Dat zorgt voor een enorme meerwaarde.

Spuitwerken Vroman is dé referentie voor high-end spuit- en lakwerken in Vlaanderen. Voor Stijn Vroman (zaakvoerder) was het echter niet gemakkelijk om de juiste leads te vinden met voldoende budget. Daarom startte hij een samenwerking op met Varamedia.

Het gevoel dat ik bij Varamedia heb is gewoon SUPER

Stijn Vroman: "Het gevoel dat ik bij Varamedia heb, is gewoon super. Het team houdt mij altijd op de hoogte van de marketinggroei van het bedrijf. Iedereen van het team is direct aanspreekbaar."

Ook zulke resultaten boeken?

Het resultaat

Het vertrouwen is op-en-top!

Stijn Vroman: "Wij zijn heel dankbaar voor deze samenwerking met Varamedia en het vertrouwen is op-en-top! Wij willen bij deze het team nog extra bedanken voor hun inzet en we kijken uit naar de toekomst!"

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?