Review Caneva-S

Met onze nieuwe website maken we méér kans om offertes binnen te halen

“Als vormgevers van de publieke ruimte en het landschap, moet je website een afspiegeling zijn van je werk”, vertelt Myrna Baks van Atelier Caneva-S. Samen met zakenpartners Yves en Fabrice besloot ze om een hulplijn in te schakelen, want hun website had niet de gewenste ‘look’. Varamedia bouwde een nieuwe, eenvoudige, professionele website die precies uitstraalt wie Caneva-S is en wat Caneva-S doet.

Deel dit

Diensten:

Atelier Caneva-S in Brussel is een kruisbestuiving tussen Nederlandstalige en Franstalige landschapsarchitecten en stedenbouwers Yves Hubert, Myrna Baks en Fabrice Kusiak. Elk ruimtelijk vraagstuk is voor Caneva-S een nieuwe uitdaging. Daarvoor werken ze onder andere samen met overheidsniveaus, bouwondernemingen, architecten, natuur- en bosbeheerders… Samen oplossingen bedenken, dat is dé sterkte van het atelier.

We contacteerden Myrna voor een gesprek over de samenwerking met Varamedia.

Caneva-S

“Het resultaat is veel beter dan wat ik voor ogen had”

Myrna: “Drie jaar geleden besloot ik samen met Yves en Fabrice om de krachten te bundelen. Daar hoorde natuurlijk een nieuwe website bij. Een kennis kon voor ons een website op poten zetten, maar qua ‘look’ was er ruimte voor verbetering. Je website is tenslotte hét gezicht van je bureau. Via Google kwam ik terecht bij Varamedia, ik had meteen de indruk dat zij ons konden helpen. Ons budget was vrij klein, dus voor ons hoefde de website niet ‘flashy’ te zijn. Dat maakten we al in het begin erg duidelijk. Een website die straalt in zijn eenvoud én tegelijk ons portfolio weergeeft, dat was onze wens.”

Caneva-S
Caneva-S

“De grafisch designer had een zéér goede kijk op ons webdesign”

Myrna: “De websitebouwer begreep onze wens en dacht met ons mee. Ik kon het echt appreciëren dat hij mijn ideeën niet klakkeloos overnam, maar met een eigen, vernieuwende blik naar de zaken keek. Dat eigen initiatief en deskundig advies vond ik een échte meerwaarde. Bovendien reageerde de webdesigner snel op mijn feedback of opmerkingen. Dat is een fijne manier van samenwerken, zo weet je meteen wat je hebt aan je partner.”

“Ik voelde dé klik met Varamedia”

Myrna: “Wij zijn erg tevreden over de website. In ons vak is je website je uithangbord; onze projecten staan erop en dat vormt meteen een bewijs van je vakkundigheid en expertise. Vroeger vermeldde ik bij een offerte dat onze website tijdelijk was. Varamedia geeft me nu eindelijk het gevoel dat ik wil ervaren: trots. De basis is er, we kunnen nu samen met Varamedia verder bouwen aan de website van onze dromen.”

“Ik voel me comfortabel in de samenwerking en gerust. Daarom raad ik Varamedia zéker aan!”

Caneva-S

Ook zin om met jouw bedrijf op plaats #1 te komen in Google Search?

Bekijk hier onze manier van werken en neem contact op voor een gratis consultatieronde!

leadgeneratie

Statistieken

0 +
Medewerkers
0 +
Tevreden klanten
0 +
SEO-artikels per maand

Wat klanten over ons zeggen

Aanrader van formaat.

“Samenwerken met Jeroen is samenwerken met een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken. Wat ons betreft … een aanrader van formaat.”

Chris Cotteleer
CEO ProfitX2.com

Zeer tevreden!

“Zeer tevreden van Varamedia voor zowel het dagdagelijks beheer en hosting van de website, maar ook voor advies en de SEO-campagne. Wij hebben een forse toename mogen waarnemen in zowel bezoekers als het aantal leads! Tevreden klant.”
Yannick Kuylen
Dinac

Doet wat het belooft.

“Varamedia doet simpelweg wat het belooft. Op korte termijn werden voor ons bedrijf waardevolle leads gecreëerd waar we echt mee aan de slag kunnen! Een echt no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan! Eindelijk een team waarop je kan bouwen. Bedankt Varamedia!”
Cedric Pante
BuildInc