BECI

Deel dit

Beci (Brussels Enterprises Commerce & Industry) is ontstaan uit een partnerschap tussen de Kamer van Koophandel en het Verbond van Ondernemingen te Brussel: twee privé vzw’s die door hun leden gefinancierd en beheerd worden.

Beci vertegenwoordigt twee derde van de tewerkstelling in Brussel en meer dan 35000 ondernemingen.

Tip: bekijk ook het overzicht van alle ondernemersorganisaties.

Beci tot uw dienst

Beci, de vanzelfsprekende partner van alle in Brussel actieve ondernemingen, biedt steun in drie domeinen:

  1. Vertegenwoordiging voor uw individuele en gemeenschappelijke belangen, overal waar beslissingen worden genomen die u aangaan;
  2. Ontwikkeling van uw netwerk: dankzij onze events, onze connecties (o.a. Kamers van Koophandel) en onze prospectietools (zoals het platform be.connected) die we ter beschikking stellen, helpen we de bedrijven relaties aan te knopen, contacten te leggen en hun netwerk uit te breiden
  3. Begeleiding: wij adviseren en steunen de ondernemingen bij elke stap van hun ontwikkeling, van de oprichting tot en met de overdracht, en tijdens hun internationale ontplooiing. Hiervoor bieden wij een brede waaier aan diensten.

Dienst 1: Prospectie

Ondernemen betekent eerst en vooral klanten vinden, maar ook leveranciers, dienstverleners, partners enz. De netwerken, netwerktools en evenementen van Beci kunnen u hierbij helpen.

Dienst 2: starten als zelfstandige

Een eigen bedrijf oprichten of starten als zelfstandige? Een groot avontuur dat uw leven zal veranderen. Alvast boeiend, maar improvisatie is hier uit den boze. Bij Beci mag u in elk geval op begeleiding rekenen.

Andere sociaal verzekeringsfondsen België