Varamedia logo

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie

Een krachtige testimonial video is dé manier om jouw bedrijf positief in de schijnwerpers te zetten en jezelf te onderscheiden van concurrentie. Jouw klanten, werknemers en partners hebben elk unieke ervaringen die kunnen bijdragen aan het imago van jouw bedrijf. Varamedia is een expert in videomarketing en helpt met het creëren van meeslepende testimonial video’s die de ware essentie van jouw bedrijf vastleggen.

SEO agency

SEO agency

In het huidige digitale tijdperk is het voor bedrijven belangrijk om in Google zichtbaar te zijn voor (potentiële) klanten. Daar kan een ervaren SEO Agency bij helpen: één van de manieren waarop je op zoekmachines zoals Google of Bing zichtbaar wordt, is goede search engine optimization (SEO), ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. 

Succesvolle SEO zorgt voor een hoge visibiliteit in Google en zo ook meer organisch verkeer. Veel websites hebben echter een slechte SEO-score, dus schakelen de websitebeheerders soms een SEO agentschap in. Bij Varamedia zijn we gespecialiseerd in SEO en alles wat erbij komt kijken. 

SEO: zo vind je de shortcuts naar de top!

Copywriter tarieven

SEO: de basics Wat is zoekmachineoptimalisatie? Voor wie SEO nog niet bekend in de oren klinkt, zullen we even de basics uiteenzetten. SEO (Search Engine Optimization oftewel zoekmachineoptimalisatie) zorgt ervoor dat jouw website zodanig geoptimaliseerd is dat zoekmachines jouw website zullen favoriseren tegenover andere websites. Met andere woorden: jouw website zal – na SEO-optimalisatie – […]

Mangools

Mangools-SEO-Varamedia

Mangools is een bedrijf dat een all-in-one  SEO-tool pakket aanbiedt. Het bedrijf is in 2014 gestart met hun zoekwoordanalyse tool KWfinder en heeft intussen hun gamma uitgebreid met andere handige tools. Lees in dit artikel alles over deze marketing tools.

Microsoft Clarity

Microsoft Clarity-SEO-Varamedia

Microsoft Clarity geeft je meer inzicht in het gedrag van je websitebezoekers. In dit artikel bespreken we wat het is, hoe het werkt en wat je ermee kan.

Google Search Console

Google Search Console-SEO-Varamedia

Google Search Console is een SEO-tool van Google om de aanwezigheid van je website te controleren in de zoekresultaten. In dit artikel leggen we uit wat het is en wat je ermee kan doen.

Bing Webmaster Tools

Bing Webmaster Tools-SEO-Varamedia

Bing Webmaster Tools is een gratis SEO-tool van Bing. Google heeft hier ook een soortgelijke variant: Google Search Console. Hierbij gebruik je deze tool om je aanwezigheid van je website in de Microsoft Bing zoekresultaten te controleren.

SEO Checklist voor Copywriting

SEO Checklist voor Copywriting-SEO-Varamedia

Als je denkt aan een SEO Checklist voor copywriting, denk je misschien aan ellenlange SEO lijsten met optimalisaties die je kan doen op websites. In dit artikel kiezen we bewust om enkel te focussen op de belangrijkste SEO checklist items die je nodig hebt om

Contactformulier (Artikels POPUP)

Formulier dat wordt geïntegreerd op de artikels in de vorm van een popup.

Naam*(Vereist)
* verplicht in te vullen