Varamedia logo
20+

Off-page SEO

Off-page SEO

In de snel evoluerende wereld van digitale marketing is het een hele uitdaging om op te vallen. Als ondernemer is het essentieel om jezelf te onderscheiden van de concurrentie en een sterke online aanwezigheid op te bouwen. Een van de meest effectieve manieren om dit te realiseren, is door je website bovenaan in Google te krijgen. Gelukkig is dit dankzij Varamedia geen onmogelijke opgave. 

Google Keyword Planner

Semrush-SEO-Varamedia

Google Keyword Planner is de build-in zoekwoord onderzoek tool van Google Ads. Met GKP kan je gemakkelijk zoekwoorden opzoeken én hun volumes. Lees in dit artikel hoe je ermee aan de slag gaat.

Gevonden worden op Google

Gevonden worden op Google

In het digitale tijdperk is er één plek waar jouw bedrijf absoluut moet schitteren om te slagen: Google. Het zoekmachinelandschap is de poort naar (online) succes geworden voor bedrijven van alle groottes en industrieën. Dat is waar Varamedia in beeld komt, als jouw partner in Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). In dit artikel duiken we dieper in op het belang van beter gevonden worden op Google en hoe SEO, relevante zoekwoorden en SEA jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Tip

Varamedia biedt interessante opleidingen in digitale marketing, communicatie, SEO, WordPress webdesign en Google Ads aan. Word een echte expert. Individueel of in-company. 

Bovenaan in Google

wat is zoekmachine optimalisatie-SEO-varamedia

Tijdens jouw weg naar succes is het van cruciaal belang om je website bovenaan in de Google zoekmachine te krijgen. Met SEO (Search Engine Optimization) als specialiteit, zorgt Varamedia dat Google helemaal gek wordt op je website. In dit artikel vertellen we je hoe je met de juiste strategie en technieken je website bovenaan in Google kunt krijgen, met of zonder Google Ads Campagne.

Een Google Ads Campagne opstarten? Wij helpen je graag.

Website bovenaan in Google

SEO website-SEO-Varamedia

In de snel evoluerende wereld van digitale marketing is het een hele uitdaging om op te vallen. Als ondernemer is het essentieel om jezelf te onderscheiden van de concurrentie en een sterke online aanwezigheid op te bouwen. Een van de meest effectieve manieren om dit te realiseren, is door je website bovenaan in Google te krijgen. Gelukkig is dit dankzij Varamedia geen onmogelijke opgave. 

On-page SEO

SEO Copywriter-SEO-varamedia

Droom je ervan dat jouw website in de top 10 van Google staat? Wil je meer bezoekers verwelkomen op jouw website? Dan is on-page SEO (OPS) dé SEO-praktijk die je snel wil beheersen. SEO-specialistVaramedia dompelt je onder in de wondere wereld van OPS.

SEO Marketing

Copywriter bureau-Content marketing-varamedia

Wat is SEO marketing precies en hoe optimaliseer je het voor jouw bedrijf? Search Engine Optimization houdt in dat je website aantrekkelijker wordt gemaakt voor zoekmachines. Je probeert je ‘organic ranking’ in de zoekresultaten te verbeteren.

Marketing evolueert continu en bedrijven moeten tegenwoordig ook online makkelijk te vinden zijn. Met deze tips kan je ervoor zorgen dat het algoritme van zoekmachines jouw website aanziet als kwalitatief. Hiermee zal je hoger scoren in de zoekresultatenpagina en meer bezoekers trekken naar jouw website.

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie

Een krachtige testimonial video is dé manier om jouw bedrijf positief in de schijnwerpers te zetten en jezelf te onderscheiden van concurrentie. Jouw klanten, werknemers en partners hebben elk unieke ervaringen die kunnen bijdragen aan het imago van jouw bedrijf. Varamedia is een expert in videomarketing en helpt met het creëren van meeslepende testimonial video’s die de ware essentie van jouw bedrijf vastleggen.

SEO agency

SEO agency

In het huidige digitale tijdperk is het voor bedrijven belangrijk om in Google zichtbaar te zijn voor (potentiële) klanten. Daar kan een ervaren SEO Agency bij helpen: één van de manieren waarop je op zoekmachines zoals Google of Bing zichtbaar wordt, is goede search engine optimization (SEO), ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. 

Succesvolle SEO zorgt voor een hoge visibiliteit in Google en zo ook meer organisch verkeer. Veel websites hebben echter een slechte SEO-score, dus schakelen de websitebeheerders soms een SEO agentschap in. Bij Varamedia zijn we gespecialiseerd in SEO en alles wat erbij komt kijken. 

Skyscraper-techniek: de beste SEO-strategie voor 2024

#1: Wat is de skyscraper-techniek? Het liefst van al wil je jouw concurrenten overtreffen met originele, unieke content. Je streeft ernaar om het op jouw webpagina’s beter te doen. Kortom, je wil de beste content aanleveren voor jouw zoekwoord. De term ‘skyscraper-techniek’ schetst via beeldspraak hoe je dat nu precies moet aanpakken. Je bekijkt de […]

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?