Varamedia logo
20+

Marketingbureau in Antwerpen

Content marketing-content marketing-varamedia

Een bedrijf runnen is al moeilijk genoeg. Als je je ook nog bezig moet houden met het onderhoud van je sociale media en alles wat bij online marketing komt kijken, wordt het gewoon onmogelijk om nog op andere aspecten van je bedrijf te focussen. Daarom kan het handig zijn om een extern bedrijf in te schakelen voor jouw (digitale) marketing.

De marketingexperts van Varamedia staan klaar om hun handen uit de mouwen te steken zodat jouw bedrijf met goede content de gewenste doelgroep bereikt. Lees zeker verder voor je online marketing bureau Antwerpen! Niet langer wachten? Contacteer ons dan vandaag nog.

Marketing bureau social media

Varamedia: het beste social media marketing bureau (2023)

Social media is niet meer weg te denken in jouw online marketing strategie. Zeker als één van jouw doelstellingen een jonge doelgroep bereiken is. Volgens een onderzoek van Matchlab spenderen jongeren tussen de 15 en 19 jaar zo een gemiddelde van 2,5 uur per dag aan het scrollen door social media apps.Wij kunnen je helpen met het vinden van een goed social media marketing bureau.

Maar niet alleen jongeren, ook volwassenen zijn niet meer te scheiden van hun smartphone. 54% van alle vlamingen is een actieve gebruiker van minstens 4 social media platformen. Dagelijks maakt zo’n 66% gebruik van sociale kanalen. Vooral Facebook, Instagram, Youtube en LinkedIn zijn zeer populair en staan bovenaan de lijst van meest gebruikte sociale media kanalen. Dit blijkt uit een onderzoek van Coosto.

Marketingbureau

Marketing bureau

Marketing is een van de belangrijkste elementen binnen een goed draaiende onderneming. Een goede marketingstrategie, afgestemd op jouw bedrijf, zal een grote impact hebben op je bekendheid en sales. Hierbij kan een goed marketingbureau je perfect ondersteunen.

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?