Varamedia logo

Marketing bureau social media

Marketing bureau social media-marketingbureau-varamedia

Social media is niet meer weg te denken in jouw online marketing strategie. Zeker als één van jouw doelstellingen een jonge doelgroep bereiken is. Volgens een onderzoek van Matchlab spenderen jongeren tussen de 15 en 19 jaar zo een gemiddelde van 2,5 uur per dag aan het scrollen door social media apps.Wij kunnen je helpen met het vinden van een goed social media marketing bureau.

Maar niet alleen jongeren, ook volwassenen zijn niet meer te scheiden van hun smartphone. 54% van alle vlamingen is een actieve gebruiker van minstens 4 social media platformen. Dagelijks maakt zo’n 66% gebruik van sociale kanalen. Vooral Facebook, Instagram, Youtube en LinkedIn zijn zeer populair en staan bovenaan de lijst van meest gebruikte sociale media kanalen. Dit blijkt uit een onderzoek van Coosto.

Marketing bureau Gent

Marketing bureau Gent-marketingbureau-varamedia

Hoe kies je nu een marketing bureau dat perfect inspeelt op de verwachtingen van jouw onderneming? De samenwerking tussen de agency en jouw bedrijf moet natuurlijk vlot verlopen. Met deze tips helpen we je met het kiezen van een goede marketing match.

Marketingbureau

Het beste Marketingbureau

Marketing is een van de belangrijkste elementen binnen een goed draaiende onderneming. Een goede marketingstrategie, afgestemd op jouw bedrijf, zal een grote impact hebben op je bekendheid en sales. Hierbij kan een goed marketingbureau je perfect ondersteunen.

Contactformulier (Artikels POPUP)

Formulier dat wordt geïntegreerd op de artikels in de vorm van een popup.

Naam*(Vereist)
* verplicht in te vullen