Varamedia logo
33+

Performance Marketing

Tekstschrijver-content marketing-varamedia

Performance marketing is marketing waarbij het bedrijf enkel betaalt voor welomlijnde marketinginspanningen zoals clicks, aankopen, downloads of leads. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om aan de hand van diezelfde indicatoren in real-time de marketingstrategie aan te passen om in te spelen op het consumentengedrag. Op deze manier kunnen bedrijven focussen op specifieke KPI’s en een hogere return on investment van hun digitale marketingstrategie behalen.

Performance marketing zet volop in op verscheidene online marketing-technieken zoals affiliate marketing of e-mailmarketing. Performance marketing helpt een bedrijf dus langs sociale media succesvol een strategie uitvoeren waarbij de nadruk ligt op duidelijk meetbare prestaties voor het bedrijf. Dit moet helpen sales activiteiten verhogen en de concurrentie een stap voor te zijn.

Marketing

webdesign en website laten maken

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! Als toonaangevend marketingbedrijf begrijpt Varamedia als geen ander de kracht van effectieve marketingstrategieën en hoe ze kunnen bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. Met een bewezen track record en een team van deskundige marketeers helpen we jouw organisatie groeien en bloeien in de online wereld.

Inbound marketing bureau

Inbound marketing bureau-marketing-varamedia

Een marketingstrategie die op organische wijze potentiële klanten aantrekt, dat is waar de inbound marketing om draait. Maak je ook graag gebruik van deze doeltreffende methode voor jouw bedrijf? Varamedia is een inbound marketing bureau met jarenlange ervaring dat klaar staat om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen!

Met inbound marketing zorg je voor sterke marketingresultaten zonder veel geld te verliezen aan outbound reclametechnieken als radio, televisie of displaybanners. Het verschil tussen inbound en outbound marketing kan je hier lezen.

Neen, met inbound draaien we de rollen om: door simpelweg aantrekkelijke content te brengen zorgen we voor een permanente instroom van websiteverkeer, dus ook leads, nieuw cliënteel, kortom: business.

Inbound marketing

Inbound marketing-marketing-varamedia

Het internet wordt steeds groter en groter en dat betekent dat online marketing of digitale marketing steeds interessanter wordt. Gewone mond-op-mond reclame is meestal niet goed genoeg meer: veel bedrijven willen met behulp van een online marketing specialist of online marketing agency online leads en resultaten behalen.

Veel beginnende bedrijven willen daarom aan online marketing doen, maar weten niet goed waar te beginnen. Hier kan een (freelance) online marketing consultant of online marketing bureau hulp bieden. Wij, bij Varamedia, hebben alle expertise in huis.

Dit artikel biedt hier een leidraad: wij overlopen de 4 belangrijkste strategieën die je moet kennen als je aan online marketing wilt doen met een hoog rendement.

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?