Varamedia Logo

Professioneel webdesign bedrijf in Antwerpen

Ben je op zoek naar de beste webdesigner in Antwerpen? Heb je een nieuwe, professionele website nodig? Of is je bestaande website nog niet geoptimaliseerd door webdesign experten?

Varamedia helpt je om een professionele website te creëren die volledig bij jouw bedrijf past. Met onze jarenlange expertise zorgen we voor een website die doet wat het moet doen: leads genererenmeer verkopen realiseren en potentiële klanten aantrekken!

Deel dit

Wat doen we?

Webdesign

Nood aan een professionele website of webshop? Varamedia bouwt stijlvolle en gebruiksvriendelijke websites op maat van jouw bedrijf.

Krachtige content

Met ons team copywriters schrijven wij vliegensvlug krachtige copywriting. Dat zijn een heel aantal interessante webpagina’s met sterke SEO

Leadgeneratie

Betere klanten nodig? Onze WordPress websites doen we ze horen te doen: leads genereren en nieuwe klanten aantrekken

Professionele webdesigners in Antwerpen

Je wilt dus een professionele nieuwe website laten maken. Dan moet je zeker zijn dat je de juiste keuze maakt in webdesign agency. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat het webdesignbureau werkzaam is in jouw regio: Antwerpen!

Je hebt hierbij liefst ook een webdesigner die veel kennis heeft van jouw sector en weet hoe een nieuwe website te bouwen die een belangrijke motor wordt in je online marketing en communicatie

Een website is namelijk meer dan een visitekaartje. Het is juist via je website dat je gevonden kan worden in zoekmachines.

Bij Varamedia hebben we al tientallen super tevreden klanten in het Antwerpse en omstreken. We zorgen voor een nieuwe website of tillen je huidige website tot een hoger niveau. Wij maken prachtige WordPress websites die gemakkelijk te beheren zijn, zodat jij ook nooit de controle verliest over de website van je bedrijf. De zorgen, die verlies je wel!

Staat je domeinnaam en/of hosting al bij een bepaalde hosting partij? Geen probleem: deze kunnen blijven waar ze staan. Dat verhoogt het gemak als je kiest voor Varamedia.

Zoek je een ervaren marketing agency dat de geheimen van online groei kent? Treed in contact met Varamedia en laat je begeleiden doorheen alle mogelijkheden in digitale marketing. Wij kijken steeds maar naar één factor: rendement. Want goede marketing mag niets ‘kosten’ aan het bedrijf, het moet mooi rendement opleveren. Hoeveel meer leads en meer omzet had u graag gewild?

Website in de kijker

BUILDINC – Tiny House expert

Wat deden we voor deze klant?

Webdesign en leadgeneratie

Je website moet er niet enkel goed uitzien, hij moet ook goed werken binnen je online marketing plan en gebruiksvriendelijk zijn. Een website is een essentieel element om leads te genereren.

Hier overlopen we de 3 meest belangrijke aandachtspunten bij een website die én een mooi webdesign heeft én gemakkelijk gevonden wordt in Google én veel leads en omzet genereert.

Herkenbaarheid van de huisstijl

Om op het web snel gevonden te worden en hoger te scoren dan de concurrentie, moet je een website hebben die een goede huisstijl heeft.

Een herkenbare huisstijl is niet iets dat enkel voor grotere bedrijven belangrijk is. Ook een kleine onderneming denkt best goed na over hun eigen huisstijl.

De bekendste websites kan je allemaal herkennen puur op basis van de huisstijl. Daarom spenderen webdesigners ook zoveel moeite om een gepaste design te ontwikkelen. Als bezoekers je website blijven herkennen, blijven ze je ook kennen.

Wedden dat je alle bedrijven in dit artikel van Insider puur aan hun karakteristieke font kunt herkennen?

Laat ons je helpen met op nummer 1 ranken met je WordPress website.

Bespreek 30 minuten vrijblijvend en gratis je project met een van onze ervaren WordPress SEO consultants. Wij tonen je alle voordelen.

Goede content

Je website heeft ook goede content nodig. Zo leren potentiële klanten meer over je bedrijf en de producten die je verkoopt. Het vergroot ook je online aanwezigheid door meer content te hebben dat zoekmachines kunnen lezen.

Goede content en copywriting zal een bezoeker overtuigen om een klant te worden. En daar draait het allemaal om!

Lees ook: hoe een content marketing bureau je helpt winnen in Google.

E-commerce

Als je producten online verkoopt, heb je liefst ook een website met webshop functionaliteit. Dit maakt je website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ze worden niet gestuurd naar een website zoals Etsy, maar blijven op je eigen website.

Voor een professionele website is het beter om de nieuwste technologieën rechtstreeks op je website te hebben. Zo zorg je ervoor dat de conversie van bezoeker naar klant op je eigen website gebeurt.

WordPress website laten maken

Er zijn veel mensen die zich eraan wagen om zelf een WordPress website te maken. Je hebt enkel een e-mailadres nodig om een account te maken en de interface is heel intuïtief.

Toch is zelf een WordPress website maken niet altijd een goed idee. Meestal beginnen mensen er aan omdat het

  • Gratis is
  • Gemakkelijk op te zetten
  • Een simpele en functionele design heeft


Maar al snel merk je dat dit niet alleen gaat. Voor de belangrijkste functies moet je toch betalen of plugins gebruiken.

Het gevolg: veel mensen verliezen veel tijd aan het zelf knutselen aan WordPress. Hierdoor loopt de concurrentie intussen met de grootste prijzen weg, want iedereen weet dat je bovenaan in Google moet staan om de beste leads en aanvragen te krijgen.

Heb je een ambitieus bedrijf? Dan heb je ook een ambitieuze website nodig. 

Enkel zo kan je het nodige marktaandeel verwerven vandaag de dag, tenzij je kan rekenen op mond-aan-mondreclame of een sterke aanwezigheid op sociale media, maar die strategieën hebben ook zijn beperkingen.

Wat doen wij voor onze klanten?

Prachtige webdesign én sterke online marketing. Dat is de combinatie dat van Varamedia zo’n goed webdesignbureau maakt. Wij zorgen voor een mooie huisstijl, gepersonaliseerd voor jouw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring in SEO belandt je website voor je het weet op de eerste plaats.

1. Zoekmachineoptimalisatie

Een van de sterktepunten van Varamedia is onze expertise in SEO (zoekmachine optimalisatie). Je prachtige, professionele website zal hierdoor ook hoog scoren in Google. 

Bij het ontwerpen van de website, zorgen we ervoor dat alles geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Zo sta je in no time op de eerste plaats in Google.

2. Gepaste content bij een mooie website

Met ons team copywriters in Gent zorgen wij voor interessante, commerciële teksten. Door onze jarenlange kennis van SEO en heel wat creativiteit, zullen bezoekers graag blijven lezen. Gepaard met goed webdesign, krijg je dan een verbluffende website.

Niet zomaar content, maar sterke SEO copywriting. We analyseren eerst de concurrenten op de volledige eerste pagina van Google en kijken waarmee zij zo hoog ranken. Onder meer de tekstlengte, het aantal titels, de topics en de tone-of-voice nemen we mee in rekening.

3. Functionele WordPress websites

WordPress is een kwalitatief content management systeem. Het is uiterst geschikt voor een professionele website. Je hebt zo een goede, functionele website voor een goede prijs! 

WordPress is ook heel geschikt voor SEO! 

Door de gebruiksvriendelijkheid en breed scala aan plugins blijft je website constant geoptimaliseerd voor Google. Je kan heel snel zelf aanpassingen doorvoeren. WordPress is namelijk bijzonder gebruiksvriendelijk.

4. Mobielvriendelijke websites

Onze webdesigners letten bij de creatie van een nieuwe website ook op een mobielvriendelijke uitwerking. Dit is een deel van web development dat wel eens vergeten wordt. Een website moet echter op elk apparaat aangenaam en functioneel werken.

Voor leadgeneratie is dit ongelofelijk belangrijk! Steeds meer mensen gaan op het web via hun smartphone of tablet. Als je website dan niet werkt, klikken ze gewoon door naar de volgende website die wel werkt.

Webdesign in Antwerpen

Zoek je een webdesignbureau dat jouw bedrijf in Antwerpen kan helpen? Vind hieronder een beknopte lijst van een aantal goede webdesign bureau’s in Antwerpen.

Varamedia: misschien wel het beste webdesign agency in Antwerpen

Akkoord, dat is een heel straffe uitspraak, maar misschien is het toch correct. Want enerzijds creëren wij verbluffend mooiewebsites volgens jullie eigen huisstijl en look. 

Anderzijds zorgen we ook dat de website rendeert met een ingebouwd marketingsysteem voor Google-vindbaarheid. Daardoor stijgen de leads gevoelig en kan je bedrijf sterk groeien. En daar draait een website uiteindelijk om, niet? 

Wij zijn gespecialiseerd in leadgeneratie en sterke SEO. Hierbij is een website de belangrijkste plaats om goede resultaten te bekomen. 

Met ons team copywriters en webdesigners sta je voor je het weet op de eerste plaats in Google! We hebben al voor tientallen Antwerpse bedrijven prachtige websites gemaakt die nu bovenaan in Google staan.

Webdesignbureau’s in Antwerpen

 

Bekijk hier zelf de kaart van Antwerpen maar weet vooral: Varamedia is er om je te helpen. Neem vrijblijvend contact op, plan je eerste gesprek en lanceer je digitale strategie naar het hoogste niveau.

Geïnteresseerd in goede webdesign?

Conclusie: heb je graag goede, functionele webdesign die ook nog eens goed scoort in Google? Dan is jouw bedrijf en Varamedia een perfecte match voor je webdesign project! 

Wij werken met ambitieuze bedrijven die prachtig design graag combineren met resultaten. 

Contacteer ons voor een gratis marketing audit en kijk wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen bewegen.

BNI Antwerpen

BNI Antwerpen is onderdeel van BNI Vlaanderen. Hierbij is de BNI (Business Network International) de grootste aanbeveling- en leadgeneratie marketing organisatie ter wereld. Op deze pagina geven we een overzicht van BNI Vlaanderen en de chapters in elke provincie, samen met alle informatie die belangrijk is om te weten in deze netwerkorganisatie.

Deel dit

BNI Antwerpen is onderdeel van BNI Vlaanderen. Hierbij is BNI in Antwerpen dus onderdeel van één van de grootste marketingorganisaties ter wereld. 

De BNI is namelijk een plek waar ondernemers met elkaar in contact treden, contactgegevens uitwisselen, referenties aandragen en vooral: netwerken en genieten van lekker ontbijt.

Bezoek hier de website.


Wie is lid van de BNI?

In de BNI club kan je terecht als je beantwoordt aan onderstaand profiel:

  • Je wilt je zaak doen groeien dankzij een groot nieuw netwerk
  • Nieuwe leads genereren is belangrijk voor je business
  • Je ontmoet graag andere ondernemers
  • Je houdt van lekker ontbijten en/of brunchen
  • Binnen het BNI-chapter is nog niemand uit jouw niche actief


Hoe werkt BNI?

BNI werkt ook in Vlaanderen volgens hetzelfde principe als waarmee de Amerikaanse oprichters van Business Network International zijn gestart. Hierbij komt een groep ondernemers wekelijks samen om samen ideeën en contacten uit te wisselen, samen met een lekker ontbijt of brunch. 

Bekijk hieronder een video van BNI-oprichter Ivan Misner over netwerking.

Alle BNI Provincies

Leadgeneratie bureau nodig?

Via dit formulier treed je rechtstreeks in contact met zaakvoerder Jeroen Van Raemdonck. Bekijk hier zijn profiel op LinkedIn of bezoek de website. Het eerste advies is altijd gratis. Zou je ook graag een Leadgeneratie Audit willen ontvangen? Dit is een gratis service voor onze leads. Laat dit dan even weten in het formulier of vraag deze Audit aan via het menu op de website!

Gratis marketing audit

Zoek je een marketing freelancer maar wil je liever eerst weten wat je precies nodig hebt? Misschien voel je wel dat je momenteel kansen laat liggen met je bedrijf… Maar kan je niet precies definiëren wat er precies mank loopt. Via deze marketing audit, die gratis is, maken wij een volledige analyse van je huidige website en je digitale marketing. Inbegrepen is ook een concurrentieanalyse. Benieuwd naar wat er allemaal kan verbeteren? Klik op de knop op te starten.

100%

Gratis en vrijblijvend: je zit nergens aan vast, integendeel!

95%

Van de bedrijven die een Online Marketing Audit aanvragen groeit zichtbaar.

100%

Varamedia is een marketing agency gespecialiseerd in leadgeneratie.