marketing, webdesign en leadgeneratie voor ambitieuze ondernemers

Varamedia is gespecialiseerd in leadgeneratie via WordPress websites voor ondernemers met sectoren in B2C of B2B. Gespecialiseerd in leadgeneratie voor de bouw- en renovatiesector, accountancy en High Price Retail. Voor nieuwe of bestaande websites. Met geavanceerde marketingtechnieken laten onze online marketing experts uw website veel leads genereren. Klaar voor een spectaculaire omzettoename?

*gratis maar beperkt beschikbaar, vraag tijdig aan.

Hoe wij zorgen voor meer leads

Ons webdesign- en marketingbedrijf is sterk in leadgeneratie via zoekmachines als Google (SEO / SEA). Wij maken van jullie website een echte leadgenerator die jarenlang rendeert. Elk van onze klanten zal beamen dat wij zorgen voor drastisch veel meer leads die binnenkomen via hun website.

Wij doorgronden Google

Dankzij onze kennis van hoe Google werkt, weten we precies waar uw doelgroep zich online bevindt. We positioneren uw bedrijf daarnaar met zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Contentstrategie

Content is King, zegt men. Op basis van een omvangrijke digitale marktanalyse creëren en structureren we nieuwe content (tekstueel en visueel) voor uw website.


Contentcreatie

De strategie van zoekmachineoptimalisatie bestaat hem erin om content te creëren voor alle vragen die de ideale prospecten stellen aan Google.

Marketingcampagnes

Met retargeting strategieën gebruiken we de traditionele Pay-Per-Click Marketing (Google Ads, Facebook Ads, Instagram, LinkedIn) als ultieme, kostenbesparende hefboom. Zonder een te hoge cost-per-click te betalen, zoals de meesten doen. 

Landingspagina design

Aan onze marketingaanpak koppelen we natuurlijk een subliem webdesign met krachtige, weldoordachte landingspagina's die elke prospect overtuigt om contact op te nemen of meer info te vragen.

E-mail automatisatie

Met E-mail Marketing Automatisatie laten we geavanceerde marketingsoftware het zware tilwerk voor ons doen. Klinkt totaal onbekend? Schakel Varamedia in om u 10 jaar in research en ervaring uit te sparen. 


Onze specialiteiten

Wij zijn een leadgeneratiebedrijf dat ambitieuze bedrijven helpt met het aantrekken van gekwalificeerde leads: nieuwe prospecten (in B2B of B2C) of nieuwe gekwalificeerde sollicitanten (schaarse talenten). Rond deze kernaspecten hebben wij verschillende programma's opgebouwd die bewezen werken. Uitgebreide rapportering via e-mail en 1-op-1 marketing consultancy geven u als klant voortdurende inzichten in de belangrijkste resultaten van uw website: nieuwe leads van prospecten en/of nieuwe sollicitaties.

Hoge posities in Google

Word in Google gevonden door de juiste mensen, bied de juiste content aan en zie uw leads vermenigvuldigen.

Google marketing kan op twee manieren: zoekmachineoptimalisatie (SEO) of via Search Engine Advertising (SEA): betaalde marketingadvertenties in Google. Of een combinatie van beide methodes, wat ook strategische en financiële voordelen heeft.

Wordpress webdesign

We bouwen krachtige WordPress websites die de bezoeker informeren over uw diensten en anderzijds heel gemakkelijk gevonden kunnen worden op de belangrijkste posities in Google.

Wij zijn marketing experts die zich ook diep hebben gespecialiseerd in WordPress webdesign in functie van de belangrijkste doelstellingen: meer online aanvragen krijgen van het juiste publiek. 

Websitepagina's die converteren

Op de juiste posities in Google een plekje veroveren is niet voldoende. Essentieel zijn landingspagina's die 100% aansluiten bij de noden en/of vragen van de websitebezoeker.

Het is bewezen dat krachtige landingspagina's het grote verschil maken tussen conversies of geen conversies. Daarom werken we graag met WordPress: hier hebben we de nodige flexibiliteit om deze krachtige landingspagina's te maken én blijft het project budgetvriendelijk. We schrijven ook plugins op maat, bijvoorbeeld Kosten Calculators (interessant voor sommige niches in de bouw, bv. 'Bereken de kostprijs van Zonnepanelen').

Rapportering met heldere cijfers

De resultaten en vooruitgang wordt nauwkeurig gemeten en via e-mail gerapporteerd.

Varamedia werkt met het geavanceerde Google DataStudio als één van onze geprefereerde rapporteringtools. De meeste marketing agencies rekenen hoge fees aan voor het opstellen van een Dashboard op Maat in DataStudio. Wij maken zoiets niet optioneel maar doen dit voor elk van onze klanten. Wij geloven in het belang van een heldere rapportering voor een langetermijnsamenwerking. En uiteraard draait alles rond de conversies (leads) en de website-inzichten hierrond.

Bekijk hier een voorbeeld!

Tevreden klanten

Deze klanten zagen hun onderneming in enkele maanden groeien door hun website
om te zetten in kwalitatieve leadgenerators.


Zet jouw website om tot een echte leadgenerator

Na een goede analyse van uw onderneming gaan we met het team aan de slag. U hoeft zich enkel te focussen op uw business, wij zorgen voor de leads.

>