Websites en online marketing voor lead generatie

Wij creëren, bouwen en leveren ambitieuze websites gemaakt voor leadgeneratie. Specialisatie in SEO in alle facetten. Aparte SEO-formules mogelijk, met resultatengarantie. 

We help our clients ... get more clients

Kwalitatieve leads massaal laten instromen via uw eigen website? Het kan!

Varamedia helpt ondernemers met krachtige WordPress websites gemaakt voor lead generatie en extreem hoge vindbaarheid in zoekmachines. Onze geavanceerde SEO-strategieën zorgen ervoor dat u met uw website uw marktsegment domineert op online vlak. Varamedia wordt uw unfair advantage ten opzichte van uw concurrentie.

Dankzij onze grote klantenportefeuille hebben we als webdesignbureau de beste expertise over verschillende sectoren heen. Allemaal verenigd door de gemeenschappelijke factor: lead generatie in B2C en B2B.

Naast websites zijn wij gespecialiseerd in geavanceerde Online Marketing Consultancy, Strategie en Uitvoering. Ons paradepaardje en bijzondere specialiteit is SEO voor de allerbeste vindbaarheid in zoekmachines als Google. Zelfs andere marketing agencies volgen niet altijd de strenge minimumvereisten die wij onszelf opleggen. De resultaten worden gegarandeerd in de vorm van meetbare financiële return.

Ontdek waarom al meer dan 200 ondernemers hun website of marketing aan Varamedia uitbesteden. Het is de beste one-stop oplossing voor ambitieuze KMO’s die zelf leads willen genereren via de eigen website, zonder hulp van lead generatoren.


Wat heeft je business nodig?

Bekijk de prijzen en mogelijkheden van onze specialiteit: WordPress Websites voor Lead Generatie.

Bekijk de prijzen en mogelijkheden van onze specialiteit: Lead Generatie via SEO, SEA (Google) en Facebook.

Jeroen Van Raemdonck

Websites zijn het nieuwe vastgoed

Wij maken websites en marketingcampagnes in allerlei soorten formules, gericht op lead generatie. Maar nog belangrijker: wij maken producten voor onze klanten die de afstand tussen hen en hun doelgroep overbrugt. 


Al onze digitale diensten zijn meetbaar op hun Return on Investment. Wij bieden enkel diensten aan die zichzelf meetbaar terugverdienen. Zoals: WordPress websites voor lead generatie, SEO campagnes voor lead generatie, Google Ads (SEA) met focus op lead generatie. Sterker: onze websites halen zo hoge posities in SEO dat u een enorm marketingbudget uitspaart. Laat de concurrentie maar betalen voor zoekmachinemarketing via Google Ads: u haalt uw hoge posities organisch via SEO. Prospecten vinden hun weg naar uw website zonder dat u ervoor betaalt aan Google.


Vandaar mijn stelling: websites zijn het nieuwe vastgoed. Het adagium 'location, location, location' geldt ook online. Zorg ervoor dat uw bedrijf zich situeert op de beste location. Helemaal bovenaan de pagina's met de belangrijkste zoekresultaten.


Als klant krijgt u wekelijks, tweewekelijks of maandelijks rapporten in uw mailbox die u tot op de eurocent tonen hoeveel u de afgelopen periode meer verdiend heeft dankzij onze websites en/of online marketing inspanningen.

Jeroen Van Raemdonck ‧ Zaakvoerder Varamedia

klanten

Stappen

stap 1

CONCURRENTIE-ONDERZOEK

Op basis van uw sector en concurrentie stellen we een echt marketing aanvalsplan op. We gaan niet blind tewerk maar zorgen ervoor dat uw website de concurrentie op alle vlakken voorbij steekt.

stap 2

WEBSITE-OPBOUW

We gaan aan de slag met het bouwen van uw marketingmachine. Dit gebeurt via een custom made CMS dat de beste praktijken volgt op vlak van lead generatie. Gegarandeerd: uw website wordt de meest indrukwekkende, krachtige en omvangrijke in uw sector.

stap 3

MARKETING OPVOLGING (google)

Search marketing via Google en Bing is onze specialiteit. SEO en SEA vallen hieronder. Op basis van het marktetingplan stellen we samen een strategie op. Wees gerust: alles wordt tot op de euro gemeten. Uw investering zal zich in korte tijd exponentieel terugverdienen. 

stap 4

cijfers opvolgen

Via uitgebreide rapportagesoftware volgen we elke klik, elke weergave en elke conversie (lead) op. We zien zo waar de beste leads vandaan komen. Met die informatie optimaliseren we verder de website en de campagnes. Wilt u een voorproefje? Vraag dan een gratis marketing audit aan via deze pagina. Dan bezorgen we u alvast een eerste auditrapport!

Marketing checklist varamedia (1)

Hoeveel scoort uw bedrijf digitaal?

Met de Online Marketing Checklist weet u onmiddellijk waarin uw bedrijf het goed doet en waar de volgende aandachtspunten liggen. De checklist wordt verzonden naar uw e-mailadres. Ontvang hem gratis!

Onze diensten

Digitale groei

Prachtige, converterende websites.

Gemaakt om gevonden te worden.

Meer info

Google Ads

Pay-Per-Click marketing via Google en Bing

Meer info

Sociale Media Campagnes

Online marketingcampagnes via Facebook, Instagram en Youtube

Meer info

Content

Content voor websites en sociale media

Videocreatie voor betere SEO

We gebruiken video als accelerator van de SEO voor belangrijke pagina’s.

Website-analyse

We sporen technische SEO-issues op en lossen ze op.

Waarom uw website of digitaal project door ons laten uitvoeren?

Varamedia

Prijs, prijs, prijs

Onze grootste troef. Zonder twijfel de laagste prijs voor nieuwe websites, nieuwe webshops of online marketingdiensten. 

Varamedia

Hoogste kwaliteit

Een website is veel meer dan een digitale brochure. Het is een centraal knooppunt waar de klant wordt geïnformeerd, waar prospecten kunnen converteren, waar leads worden gegenereerd.

Varamedia

Unieke tools

Ons uniek gamma VaraTools™ biedt belangrijke functies voor leadgeneratie. Nergens anders beschikbaar op de markt!

Varamedia

Lange garanties

We bieden de langste garanties op tevredenheid. Toch van gedachten veranderd? Je geld terug binnen de eerste maand. Simpel!

Websites en webshops met een grote impact op de bezoeker

Een website mag niet zomaar een elektronische brochure zijn met een homepagina, een over-ons-pagina, een dienstenpagina en een contactformulier. Dat soort websites bestaan er genoeg maar het is bewezen: hiermee haalt u als bedrijf geen nieuwe klanten binnen. Da's exact wat wij wel doen. Wij bouwen websites waarover nagedacht is op lange termijn. Met impact. 

Varamedia

Marketingwebsites die de KMO empoweren en zorgen voor echte klantentoename

We bouwen niet zomaar websites maar echte marketing powerhouses die zichzelf in korte tijd terugverdienen.

Enkele recente cases

Referenties
Referenties
Referenties
vochtexpert
Referenties
Referenties
Referenties
Referenties

Begin met uw gratis marketing audit

Door de marketing audit krijgt u een heel duidelijk beeld van wat voor digitaal marketing agency wij zijn. Dit is geheel vrijblijvend, vanzelfsprekend. De audit heeft een waarde van €95. 

Gratis ebook

De 6 belangrijkste lessen voor online lead generatie. Must read!

Leads


Online lead generatie

>